Lijst met codes voor gratis tijdschriften op je iPad of tablet

Afgelopen tijd liep ik tegen veel verschillende codes aan waarmee je gratis tijdschriften kunt downloaden bij Tijdschrift.nl. Daarna kun je lekker op de bank gaan hangen en ze lezen vanaf je iPad of tablet. Het enige dat je hoeft te doen is even een account aanmaken bij Tijdschrift.nl.

Zorg dus eerst dat je een account hebt of aanmaakt op Tijdschrift.nl. Hoe je vervolgens een gratis tijdschrift kunt bestellen, lees je hier.

flow

De codes zijn helaas niet onbeperkt geldig. Zodra ik nieuwe codes heb, zal ik ze onderstaand toevoegen. Heb jij een code die er nog niet bij staat? Laat het me weten!

augustus 2014:
– TSDIGIGRATIS14

juli 2014:
– VOUCHERDIG22014
– Donald duck pocket via deze link

juni 2014:
– MaxTijdschrift0514
– knowhow2014

april 2014:
– DMABOVOORDEEL2014
– 2014DIGIKADO1

– 2014DIGIKADO2
– VOUCHERDIG2014
– LENTE2014
– ABOBRIEFQ114
– Bezoek de site van Libelle, daar staat uitgelegd hoe je een account aanmaakt op Tijdschrift.nl en hoe je daarna met code Libelle80jaar40 gratis Libelle nummer 9 kunt downloaden;

Heel veel leesplezier!
P.S. Like VoorJouGespot op facebook en mis dit soort artikelen en nieuwe codes niet 🙂

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

5 Comments on Lijst met codes voor gratis tijdschriften op je iPad of tablet

  1. Beide werken niet 🙁

  2. Hoi Elise,
    Ik heb zojuist de derde code getest en bij mij werkt t wel. Heb je het via http://www.tijdschrift.nl gedaan? Dat werkt beter dan via de app. (Je hebt wel een account nodig) En heb je gedacht aan de hoofdletters? Lees anders ook even goed de uitleg van Libelle: de link er naar toe staat in het artikel. Succes!

  3. Alle drie zijn ze gelukt! Let op dat je Libelle nr 9 neemt. Ook de Vorsten is trouwens gratis te downloaden! Bedankt voor de tip!

  4. Eerste twee codes werken helaas niet (meer). Derde gelukkig wel!

  5. Lees dit bericht nu pas en ben het meteen even gaan testen. De code van augustus werkt en die van de Donald Duck pocket ook. Ben wel benieuwd hoe dat leest, zo op een iPad.
    Aukje’s meeste recente blogpost Lopen in de spotlightMy Profile

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nóg een gratis tijdschrift code voor op je iPad of tablet » VoorJouGespot.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.