3 (Netflix) series om de herfst mee door te komen

Het is bijna herfst! Man wat is die zomer weer voorbij gevlogen. Je hebt het vast gemerkt; wij van VoorJouGespot.nl hebben er optimaal van genoten (en dus weinig geblogd) deze zomer. Maar: we’re back. Met een heleboel leuke dingen om te doen, hippe spullen om te shoppen en alle het andere dat we online en offline voor jou spotten.

Als je mij een paar jaar geleden had gezegd dat ik afgelopen jaar verslaafd zou zijn geraakt aan een aantal series, dan had ik je hard uitgelachen. Als ik werd gebeld door Ziggo of ik een uitgebreider abonnement met HBO wilde, dan riep ik hard ‘nee’. Geen tijd en het leek me ook niet leuk. Maar toen ik in oktober vorig jaar gratis een half jaar Netflix bij mijn Vodafone abonnement kreeg, ging het mis.

Zin om deze herfst ook lekker serie-verslaafd te worden? Dit zijn dé tips voor deze herfst. Mijn top 3:

1. Homeland

Homeland gaat over een Amerikaanse soldaat die jarenlang in Irak vermist wordt en dan ineens weer opduikt. Hij komt terug naar Amerika, maar de CIA vertrouwd hem niet. CIA agente Carrie Mathison doet er alles aan om te achterhalen of hij is overgelopen naar Al-qaida.Deze serie is echt vanaf aflevering 1 spannend en meeslepend. Seizoen 1,2 en 3 vind je op Netflix. Seizoen 4 koop je op Bol.com (net als seizoen 1,2 en 3 trouwens) én seizoen 5 wordt vanaf aanstaande vrijdag – 9 oktober – uitgezonden bij BNN NPO 3!

2. Suits

Een stuk minder spannend dan Homeland, maar minstens zo ontspannend is de serie Suits. Deze serie gaat over een advocaat in New York die een stagiair in dienst neemt. Niks raars aan, alleen deze stagiair heeft helemaal geen rechten gestudeerd. Er ontstaat een vriendschap en samen maken ze de leukste en gekste rechtzaken mee. Eigenlijk gaat het nergens over, maar toch is het verhaal verslavend. Je raakt een soort van ‘gehecht’ aan de personages.Seizoen 1 tot en met 3 zijn te zien op Netflix. Seizoen 4 komt vermoedelijk eind 2015 op Netflix beschikbaar. En uiteraard zijn seizoen 1 t/m 5 ook op Bol.com verkrijgbaar.

3. Penoza

Zeker niet minder spannend is de Nederlandse serie Penoza. In Penoza leren we Carmen en haar gezin kennen. Carmen is door het verleden van haar overleden man meegezogen in de wereld van de drugshandel. Dat zorgt voor spannende scenes, waarbij je je zo goed kunt inleven in de wereld van Carmen, dat het soms lijkt alsof het jou overkomt.Penoza is een aantal weken geleden begonnen met het vierde seizoen. Alle 3 de voorgaande seizoenen zijn herhaald en kun je op de site van Uitzendinggemist.nl terugzien. (Begin bij maandag 10 augustus 2015 als je van voor af aan wilt zien. Het betreffen steeds twee afleveringen per datum) De NPO kennende zijn ze daar trouwens niet onbeperkt beschikbaar. Dan kun je ook weer op Bol.com terecht.

Wat is jouw favoriete serie die waar wij écht deze herfst nog aan moeten beginnen? 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

2 Comments on 3 (Netflix) series om de herfst mee door te komen

  1. Penoza is echt een geweldige serie en zo spannend! Na iedere aflevering tellen we weer af tot zondag. 🙂

  2. Suits en Homeland zijn hele goede series!
    Saar’s meeste recente blogpost I ♥ SleepMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.