4 juni: Oma & Opa dag

We hebben meestal veel aan ze te danken: onze ouders die de hun rol als opa en oma erg serieus nemen. Oppassen, de kleinkinderen even vermaken of leuke dingen met ze doen, elke opa en oma geven er op hun eigen manier invulling aan. Maar allemaal doen ze heel erg hun best om de leukste opa en oma te zijn!

opa en oma

Heb jij ook veel aan je ouders te danken? Zijn jouw kinderen ook dol op hun gekke opa of hun zorgzame oma? Op 4 juni kun je ze daarvoor een keertje extra bedanken. 4 juni is namelijk officieel “Opa en oma dag”. Dé dag dat je de grootouders van je kinderen in het zonnetje kunt zetten. Kook bijvoorbeeld een lekker dinertje voor ze of stuur een lief kaartje namens je kinderen. Bij Greetz.nl zijn bijvoorbeeld speciale opa en oma kaarten beschikbaar. Klein gebaar, groots effect! En met deze kortingscode krijg je de postzegel a € 0,64 gratis: 648XHP9M2AZM. 

En jij? Hoe zet jij of je kinderen opa en oma dit jaar in het zonnetje? 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on 4 juni: Oma & Opa dag

  1. Opa en oma dag

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.