5 manieren om even heerlijk te ontspannen

Nu ik weer zwanger ben merk ik dat ik meer momenten nodig heb om even te ontspannen. Soms lijkt het wat lastig, dat ontspannen. Hulp nodig? Dit zijn mijn 5 favoriete manieren om te ontspannen. Relax!

bubbelbadPhoto: Javcon117

1. Dobberen in een warm bad
Ultiem tot rust komen, gewoon in je eigen huis: neem een bad! Ik gebruik een lekkere badolie, neem een lekker tijdschrift of zet gewoon echt even m’n verstand op nul en doe he-le-maal niks. Trek na het bad lekker je badjas uit bijvoorbeeld de Esprit shop aan en volg voor complete ontspanning gelijk even tip nummer 4 op. Heerlijk relaxt avondje!

2. Massage / schoonheidsbehandeling
Toegegeven: het is niet goedkoop, maar af en toe moet je jezelf echt even verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling. Hou je niet van dat gefrutsel aan je lijf, ga dan voor een sauna of stoombad.

3. Maak tijd voor je hobby
Wat voor hobby je ook hebt, het brengt je altijd ontspanning ergens mee bezig te zijn. In mijn geval is dat haken. Op dit moment heb ik weer een nieuw projectje: een babydekentje voor iemand die over een paar maandjes uitgerekend is.

4. Onder een dekentje op de bank tv kijken
Het is het tv-seizoen van de leuke Nederlandse series wat mij betreft, dus dat komt mooi uit. Flikken Maastricht op vrijdag, Hollands Hoop op zaterdag en Nieuwe Buren op zondag. En straks in januari begint Wie is de Mol weer en hopelijk ook een nieuw seizoen van Penoza…? Zorg voor wat lekkers en een glas drinken binnen handbereik, zodat je ook niet meer van de bank af hoeft te komen.

De blommetuun

5. Ga een weekendje weg
Niks ontspannender dan een weekendje weg. Vaak kom je zo tot rust dat je het idee hebt dat je een week bent weggeweest. Wat dacht je van een leuke Bed & Breakfast in Zeeland bijvoorbeeld? Of een weekendje naar de hippe stad Berlijn, zoals wij overwegen voor begin december.

info VoorJouGespot.nl 

 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.