5 originele cadeauideeën voor vaderdag

Na moederdag in mei, is het in juni alweer tijd voor vaderdag! De knutseltjes van het kinderdagverblijf liggen hier al klaar, maar een origineel cadeautje moest ik nog verzinnen. Hier de 5 meest originele en leuke cadeaus voor papa die ik online tegenkwam. En als je uitgeshopt bent, heb ik ook nog 5 gratis printables voor vaderdag voor je gespot!

Houten-zonnebril-wooden-sun-two-front-228x228Helemaal hip deze zomer zijn accessoires van hout. Op Horlogevanhout.nl en Zonnebrilvanhout.nl vind je superleuke houten zonnebrillen en horloges van goede kwaliteit. Ze zijn niet heel goedkoop, maar wij mogen jou een leuke korting aanbieden. Speciaal voor VoorJouGespot.nl maakten deze websites een kortingscode aan. Met de code ‘voorjougespot‘ krijg je 10% korting op het hele assortiment bij beide webshops!

weber-smokey-joe-premium

 

Ik geef toe: hij sluit nogal aan bij vooroordelen, maar welke vader is nou niet helemaal gek van bbq’s. Geef voor vaderdag bijvoorbeeld deze mooie Weber barbecue en ze zijn er de hele zomer zoet mee 😉 En lekker makkelijk: een salade erbij, fruit na en klaar is kees.

 

lego-ijsblokjes-hoofd

 

Welke vader heeft vroeger nou niet met Lego gespeeld? Met deze ijsblokjesmaker maak je superleuke lego-ijsblokjes. Leuk als je op zoek bent naar een kleinigheidje voor vaderdag. Én gegarandeerd succes, ook bij de kids.

 

chrome cast
Met deze Chrome Cast kun je vanaf je smartphone, tablet of laptop je favoriete tv-programma’s, muziek of films rechtstreeks op je tv afspelen. Netflix en You-tube werken er bijvoorbeeld al mee. Maar je kunt ook tv gemist aanzetten via je laptop. Dat betekent dus nooit meer betalen voor een programma dat je hebt gemist! Dat is de investering van € 37,99 wel waard.

toilet-golf
Deze is echt hilarisch: een golfset om op de toilet te oefenen! Hahaha. Ik kon het echt niet laten om deze met jullie te delen. Nu heb ik niet een man die van golf houdt, maar mocht iemand ‘m daadwerkelijk kopen: laat ons dan even weten of deze ‘Toilet Golf’ werkt.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on 5 originele cadeauideeën voor vaderdag

  1. Wij doen niet aan vaderdag en co maar cadeaus voor de man is altijd het lastigst vinden ja, leuk artikel!
    Kim’s meeste recente blogpost New in: zwarte Converse All StarsMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.