5 x Bed and Breakfasts in Zeeland

Nu de herfst zijn intrede doet en we de zomer achter ons hebben gelaten is het weer tijd voor lekkere weekendjes weg. In een weekendje weg kom je vaak heerlijk tot rust en bij thuiskomst heb je het idee dat je een hele week vakantie achter de rug hebt.

Bij deze 5 door ons gespotte Bed and breakfasts in Zeeland geniet je zéker weten van het najaarszonnetje.

B&B Oostmolenhoeve in Goes. Ze verhuren kamers en studio’s. Die laatste zijn bijvoorbeeld geschikt voor gezinnen. En dat alles tegen een zeer redelijke prijs.

Bed and breakfast Zeeland Goes

Huis aan Zee is gelegen in de duinen van Domburg. Even weg uit de drukte van de stad en genieten aan het strand? Dat kan hier in Domburg.

Huys aan zee Domburg

Boerderij “Bouwlust” ligt in een prachtig landschap vlakbij het goed bereikbare en gezellige Burgh Haamstede. Naast het Bed & Breakfast organiseren de eigenaren allerlei acitviteiten. Het ontbijt nuttig je bijvoorbeeld in deze leuke theeschenkerij.

Theema Burgh Haamstede

Ben je gek op mooie tuinen? Dan is Bed and Breakfast ‘De Blommetuun’ (oftewel: de bloementuin) een echte aanrader. De prijzen liggen laag, vanaf 30 euro per persoon per nacht heb je al een kamer. Ga je graag met de hond op pad? Ook die zijn hier van harte welkom.

De blommetuun

De vijfde B&B ligt op het zuiderste schiereiland van Zeeland en is genaamd ‘De Passant‘. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer en De Passant ligt op loopafstand van de haven en het strand.

De passant Breskens

Heb je ervaring met één van bovenstaande Bed and Breakfasts? Laat het ons in de comments weten!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.