5 x frisse smoothies met citroen of limoen

Ik ben gek op smoothies! Ze zijn lekker als tussendoortje en ook nog eens gezond.  Omdat het nu zomer is, had ik wel zin in een wat frissere smoothie. Op mijn zoektocht naar frisse smoothies met citroen en limoen kwam ik zoveel lekkere smoothies tegen dat ik ze graag met jullie deel. Voor jou gespotte smoothies met citroen of limoen dus!

1. Smoothie met citroen en basilicum, simpel te maken en lekker fris.

2. Ik <3 rucola. En laat ik nou eens een recept hebben gevonden van een smoothie met rucola erin! Verder gaat er onder andere limoen, citroen en kokosmelk in. Het complete recept vind je hier.

3. Eerder blogde ik hier al eens het recept van de favoriete smoothie hier in huis, de spinazie smoothie met limoen.

smoothies met limoen en citroen

4. Smoothie van rode biet, appel, citroen en gember. 

5. Deze spinazie, banaan, citroen, munt smoothie lijkt me ook zeer de moeite waard. Hij lijkt wel wat op smoothie nummer 2, maar dan zonder appelsap en mét munt en amandelmelk. Klinkt heerlijk!

Nom nom nom. Welke ga jij uitproberen? Drink smakelijk!

Foto: John Watson

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.