5 x gratis printables voor vaderdag [DIY]

Zondag is het alweer zover: vaderdag 2014! Heb jij al een origineel cadeautje voor je man / vader gekocht? Dan is het nu tijd voor een leuke knutsel of een kleinigheidje erbij. Deze vijf gave printables vonden wij voor je op Pinterest. En ze zijn alle 5 gratis!

“Dad, you’re my hero”. Welke vader wil dat nou niet horen? Hang deze leuke labels aan een potje met snoep of het gedichtje dat je kind voor papa schreef. Ze zijn er ook in een leuke versie voor opa.

dad-hero-printables-at-tatertots-and-jello

In het bezit van een zogenaamd ‘koningskoppel’? Dan is deze poster leuk voor de vader van jouw kinderen. Een mooi compliment voor paps toch?

Dad_son_daughter

Deze geinige snorren, in alle soorten en maten kun je gebruiken om iets mee te knutselen, maar je kunt ze ook zelf opplakken. Ideetje: maak een ontbijtje met de kids, plak allemaal een snor op en verras papa met een ontbijt op bed!

MustachePrintable

De volgende gratis printable (wat zou eigenlijk een goed Nederlands woord zijn voor printable vraag ik me ineens af?) sluit aan bij de snorren. Deze bril kunnen je kinderen in een enveloppe doen voor pap, maar jullie kunnen ‘m ook opzetten bij het verrassen van paps met een ontbijtje.

fathers-day-diy-typography-glasses

En de laatste gave printable is om het ontbijt zelf wat fleuriger te maken. Deze vlaggetjes steek je met twee satéprikkers in bijvoorbeeld ontbijtpannenkoekjes. Gezellig, maar toch stoer! Net als papa zelf 🙂

Fathersdaybreakfast3

Ik ben benieuwd of jullie één van deze printables ook daadwerkelijk gaan gebruiken en wat de gelukkige vader er van vind. En hou VoorJouGespot.nl in de gaten: later deze week een blogpost met de 5 lekkerste ontbijtjes voor vaderdag.

Bronnen foto’s: 1. tatertotsandjello.com, 2. tipsfromatypicalmomblog.com, 3. familyeverafterblog.com, 4. mrprintable.com, 5. hazelfly.com

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on 5 x gratis printables voor vaderdag [DIY]

  1. Ik vind die laatste erg tof!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.