5 x Instagram foto’s origineel afdrukken

Instagram: de gemiddelde smartphone-gebruiker kan niet meer zonder. Mooie vierkante plaatjes, die met een filter erover nét wat specialer aandoen dan een gewone foto. Onder tieners is Facebook zelfs ingehaald door Instagram als favoriete sociale netwerk. En weet je wat zo leuk is? Je kunt veel meer met die leuke instagramfoto’s dan ze alleen op je telefoon bewaren. Onderstaande websites heb ik voor jou gespot:

1. Boomf. Je Instagramfoto’s op marshmallows, hoe origineel wil je het hebben. Je logt in met je Instagram-account en kiest 9 verschillende foto’s van jezelf of van vrienden. Het is niet goedkoop, ongeveer €14,- voor 9 marshmallows, maar daar worden ze wel gratis voor bij je thuis bezorgd.

instagram notitieboekje2. Ook erg origineel: een notebook a la Moleskine, maar dan met je eigen Instagram foto’s. Op Fabstagram kun je er een (of meer) laten afdrukken. Gaat ook een stuk langer mee dan een paar marshmallows trouwens. Eén notitieboek kost 20 euro, verzenden is gratis.

3. Prinstagram. Op Prinstagram maak je vierkante visitekaartjes van je Instagrams. Erg stijlvol en de prijs is ook nog best oké: 100 kaartjes voor €18,-.

4. Printagreat biedt net als Pinstagram allerlei afdrukmogelijkheden voor instagram, maar één van de opvallendste en origineelste is de collage van allemaal kleine Instagramfoto’s. Leuk voor bijvoorbeeld in je hal!

5. Tot slot kun je kleine vierkante Instagram-fotoboekjes laten afdrukken bij onze eigen vertrouwde Hema. Het kost slechts een paar minuten tijd en je hebt er al een vanaf 5 euro.

Heb jij ervaring met het laten afdrukken van Instagram foto’s?

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on 5 x Instagram foto’s origineel afdrukken

  1. Marieke // 15 Apr 2014 at 20:11 // Reply

    Geen ervaring met instagramfoto’s maar voor leuke polaroid foto’s (ook vierkant ;)) heb je ook een leuke app, Printic!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Moleskine walhalla » VoorJouGespot.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.