5 x knutselen voor moederdag

Geen idee wat je moet verzinnen om aan je moeder of oma te geven voor Moederdag? Tip: een zelfgemaakte knutsel vinden moeders écht het leukst. Volgende week, zondag 10 mei, is het alweer zo ver, dus snel aan de slag! Met onderstaande knutselideeën kom je vast een heel eind:

Maak bijvoorbeeld een prachtig bloemenschilderij met een lege eierdoos en mooie frisse lentekleurtjes:

bloemen knutselen moederdagBron: amazinginteriordesign.com

Dit is mijn favoriet: maak een heerlijke zelfgemaakte scrub voor je moeder! En geef haar er een uurtje in bad bij, zonder dat ze wordt lastig gevallen door de rest van het gezin 🙂

zelfgemaakte scrub moederdag

Hier vind je het recept voor de scrub: Fieve.blogspot.nl

De volgende is een leuk idee voor creatieve papa’s: knip een lieve tekst uit een kartonnen vel en houd deze in de zon. Van de schaduw van de tekst maak je een foto en deze lijst je in. (Het voorbeeld gebruik ‘I love papa’, maar hier kun je natuurlijk ook ‘mama’ of andere teksten van maken)

schaduw voor mama

Bron: Havven.com.au

Ook superleuk en lekker: verras je moeder met een eigen beschilderde pot of een bakje dat je zelf vouwt en stop er lekkere koekjes in. Met een vormpje kun je bijvoorbeeld leuke hartjes uit stroopwafels drukken:

hartjes koekjes in een pot

Tot slot: een kleurplaat voor moederdag kleuren blijft natuurlijk ook hartstikke leuk. Wat dacht je van onderstaande met de tekst ‘Mijn mama is de liefste’? Want dat is ze natuurlijk!

kleurplaat moederdag mama

Klik hier voor de volledige weergave.

Wat ga jij voor je moeder / oma maken voor aankomende moederdag? 

 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.