5 x voorbeeldfilmpjes om loom armbandjes te maken [DIY]

Loom armbandjes zijn helemaal hot! Je ziet iedereen er mee lopen: kinderen, maar ook hun vaders en moeders. Je kunt ‘loom-en’ met een vork, maar er bestaan ook speciale starterssets voor een klein prijsje die het jou en kind nog makkelijker maken.

De volgende leuke voorbeeldfilmpjes spotte ik voor jou op YouTube. Ben jij al aan het loomen geslagen? Of ben je nogal sceptisch? In dat laatste geval: na het zien van deze tutorials wil je het vast en zeker ook zelf proberen. Je bent gewaarschuwd 😉

1. In dit YouTube-filmpjes legt Evelien uit hoe je een visgraat armband van loom maakt. Dat is een standaard armbandje. Maar het filmpje wordt extra leuk, omdat Evelien’s dochter van 3 aan jullie voor doet dat ook kleine kinderen kunnen loomen. Schattig!

2. Geen zin om een hele loom-set aan te schaffen? Emma legt uit hoe je met een gewone vork en andere huis-tuin-en-keuken gereedschappen ook prima kunt loomen. Het enige dat je dan nog moet aanschaffen zijn de leuke kleurrijke elastiekjes natuurlijk.

3. Naast armbandjes kun je ook hele andere leuke dingen maken van loom-elastiekjes. Wat dacht je van deze leuke uil? Je kunt ‘m als sleutelhanger gebruiken of gewoon ergens ophangen.

4. Als je al wat meer ervaring hebt met loomen en je bent toe aan een nieuwe uitdaging, probeer dan de armband uit onderstaand filmpje eens. Het is een leuke, iets bredere armband, genaamd ‘Unicorn Tail armband’. Serena van Beautylab.nl maakt ‘m met een vork en een pincet:

5. En nog een filmpje van Eveline Maureen en haar dochter. Deze armband is nog wat breder. De naam van de armband is ‘triple fishtail’ oftewel de driedubbele visgraat. Een erg mooie armband vind ik!

En jij? Welke loom armbandjes of andere creaties heb jij gemaakt?

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on 5 x voorbeeldfilmpjes om loom armbandjes te maken [DIY]

  1. Richard // 11 Apr 2015 at 14:59 // Reply

    Mooie armbandjes

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.