6 x kleurplaten voor een vrolijk Pasen

Mijn peuter vind het heerlijk om aan tafel te zitten en creatief bezig te zijn met de kleurpotloden of krijtjes. Meestal maakt ‘ie zelf een fantasietekening, maar minstens zo leuk is het als ik een kleurplaat voor hem uitprint. En uiteraard moet die kleurplaat dan daarna in de keuken opgehangen worden. Voor de sfeer in huis is het dan net zo leuk om het thema van de kleurplaat aan te passen aan de tijd van het jaar. Binnenkort is het Pasen, dus: hierbij 6 leuke kleurplaten waarop je kind los kan gaan en waarmee er geheid een vrolijk paasgevoel in huis zal ontstaan.

Kleurplaten vrolijk pasen

1. Een paashaas met een mandje vol met eieren mag natuurlijk niet ontbreken in een verzameling paaskleurplaten. Deze paas kun je hier downloaden.

2. Een prachtige mandala met als thema Pasen. Ook leuk voor volwassenen. Check deze mandala op de site van Familyholiday.net.

3. Happy Easter. Te vinden op de site van Mrprintables.com.

Kleurplaten vrolijk pasen1

4. Heb jij met Pasen altijd een leuke paastak in huis staan? Laat je kind deze paaseieren inkleuren, zodat je daarna gezellig samen de paastak kunt versieren. Met een schaar maak je een klein gaatje bovenin het paasei, rijg er een vrolijk stukje wol of touw doorheen en versieren maar. Je vindt deze kleurplaat met paaseieren hier.

5. Nog een paasei om te in kleuren, maar dan een grote. Door het patroon is dit paasei ook leuk voor grotere kinderen of volwassen. Print ‘m hier gratis uit.

6. En tot slot nog een schattige paashaas, check ‘m hier.

Vrolijk Pasen alvast! 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.