6 x originele ideeën om op Valentijnsdag te doen

valentijn

Over precies een week is het weer Valentijnsdag. Omdat het op een zaterdag valt, is het eigenlijk best leuk om er een keer iets mee te doen. Maar wat? In dit blogje zet ik wat originele ideeën op een rij om je grote liefde mee te verrassen op Valentijnsdag. En natuurlijk kun je deze dingen ook boeken en geven op Valentijnsdag en later een gezellig weekend plannen:

Helikoptervlucht
Dit is bijzonder! Echt iets wat je niet snel doet en waar je – volgens mij – ook niet zo snel aan denkt. Geef je lief een helikoptervlucht cadeau. Uiteraard kun je dit op Valentijnsdag zelf doen, maar de vlucht is ook te boeken op latere data in 2015. Klinkt als een prijzig idee? Valt mee, via deze site is een helikoptervlucht nu al te boeken voor 69 euro per persoon.

wijnpakket valentijn ideeënWijnpakket onder het genot van een romantisch thuisdiner
De kids in bed en zelf gezellig beneden dineren onder het genot van een lekker wijntje? Ook dat is heerlijk om op deze Valentijnsdag te doen. Actievandedag.nl heeft een heel leuk wijnpakket in de aanbieding. Je ontvangt zes restaurantwijnen van dit seizoen met een uitgebreide productbeschrijving en een spijsadvies. Romantisch dineren aan je eigen keukentafel dus.

Indoor skiën (met het hele gezin)
Net over de Nederlandse grens, in Bottrop, kun je skiën op de langste indoorpiste van de wereld. Je kunt zelfs voor 16 euro per persoon een hele dag inclusief buffet en drankjes boeken. Handig, want dan hoef je – behalve aan je skispullen – nergens aan te denken. Een gezellig en romantisch uitje met het hele gezin.

Wellnessdagje
Misschien niet bijster origineel, maar wel een dagje waar je samen helemaal van tot rust komt: een wellnessdag in de sauna. Ook hiervoor spotte ik een aantal leuke aanbiedingen:
Thermen Bussloo op de Veluwe, inclusief een massage voor € 49,95 p.p.
SpaPuur in Tilburg, inclusief een zonnebanksessie of Fish food spa voor € 19,98 per persoon
Wellness Resort Leeuwerikhoeve in Friesland, toegang € 12,95 p.p.
– Of maak er zelfs een gezellig weekendje weg van: 3 dagen op de Veluwe inclusief ontbijt én toegang tot SaunaDrome voor € 59,90 per persoon.

lamborghini valentijn doen


Ritje in een Lamborghini

Waar maak je de meeste mannen nou blijer mee dan met een ritje in een supersnelle wagen. Misschien niet zo romantisch voor beide partijen, maar wel origineel. Een spectaculaire rit in een Lamborghini Spyder boek je hier.


Een lief kaartje

Geen zin in al dat commerciële gedoe, maar vind je het wel leuk om je geliefde te laten weten dat je van hem of haar houdt? Een kaartje is een klein gebaar, maar geeft veel plezier. Bij Greetz.nl kun je er ook eenvoudig een leuk bosje bloemen of wat chocolade bij laten bezorgen.

Weet jij al wat je gaat doen op Valentijnsdag 2014? 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.