7 hippe accessoires voor deze zomer

Kleine tasjes en opvallende ringen en kettingen: dat zijn de zomertrends voor 2014 qua accessoires. En goud/rose gecombineerd met andere kleuren, zoals we bijvoorbeeld in de sieradenlijn van Yolanthe terugzien. Ik moet trouwens eerlijk bekennen dat ik een paar afleveringen van haar reallife soap heb gezien en veel meer respect voor haar heb gekregen. Busy lady!

Maar goed, het ging over accessoires in deze blogpost. 😉 Zeven voor jou gespotte accessoires die niet mogen ontbreken in jouw sieradenkastje deze zomer:

Yolanthe sieraden

Deze ketting ontworpen door Yolanthe heeft lekkere frisse kleuren en past door de combinatie van goud en mint bij iedere outfit. Ik vind ‘m echt heel erg mooi. (hint voor de man) En nee, ik heb geen aandelen 🙂

mama-cuff-brass-anna_nina

Een gouden armbandje mag deze zomer niet ontbreken aan je pols. Deze armband is strak en niet te opvallend zodat je ‘m overal kunt dragen. Like!

amazon-ring-shiny-rose-side_9straatjesonline

Voor deze ring moet je misschien wat dieper in je buidel duiken, maar hij is wel echt heel gaaf. Dé zomertrend 2014 opvallende sieraden!

armband_rose_parel

Zilver met een laagje rose erover. Ook dat zie je heel veel terug deze zomer. Deze leuke armband met parel is daar een heel mooi voorbeeld van.

lederen armband

Een lederen armband met wol, kralen en metaal. Lekker opvallend en passend bij elke basic outfit.

nagellak_rococo_lab6.0_mi

Nagellak is al jaren niet uit ons modebeeld weg te denken. Deze zomer lijkt de nadruk vooral te liggen op de wat meer naturel en pastel tinten.

bag-hendrika-d-gmz-collection-f En om maar in de nude tinten te blijven: dit mooie kleine handtasje is ideaal bij elke outfit en kan overal mee naar toe. Er past niet al te veel in, maar dat is voor ons vrouwen juist wel goed misschien. Dat gesleep met je halve toilettas slaat ook eigenlijk nergens op ;).

Pfff, ik kan niet kiezen uit al die bovenstaande mooie accessoires. Jij?

Wil je op de hoogte blijven van alle trends op het gebied van sieraden, beauty en fashion? Trendystyle.net is een erg leuk online magazine om op de hoogte te blijven. En om bijvoorbeeld leuke ideeën op te doen over strandmake-up. De reclames zijn helaas wel wat groots en opvallend.

Yolanthe plaatst om de maandag een fotoserie gericht op fashion en accessoires in haar lookbook. Ook superleuk om te volgen!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.