8 x gezellige en creatieve agenda’s voor 2015

Ja ik weet het, het is wat vroeg. Maar er liggen al zo veel leuke agenda’s in de winkel, dat ik het niet kan laten. De agenda’s van de laatste jaren zijn zo gezellig en gericht op DIY, dat je eigenlijk bijna niet kunt kiezen. De 8 leukste en gezelligste agenda’s voor vrouwen voor 2015!

agenda's 2015Bovenste rij, van links naar rechts:
1. De flow agenda 2015. Een agenda zoals je van het leuke tijdschrift Flow gewend bent. Met een leeslint, bewaarenvelop en stickers. Prijs: € 16,95.

2. Craft agenda 2015. Dit is verreweg de meest creatieve agenda voor 2015. De agenda bevat namelijk een compleet artjournal. Het is een combinatie tussen een dagboek en een plakboek. Je kunt erin schrijven, kleuren, knippen en plakken. De agenda bevat naast craftideeën, ook stickers en voldoende to-do-lijstjes. Handig en superleuk! Prijs € 12,95.

3. Natural agenda 2015. Dit is juist een rustige agenda zonder al te veel poespas, maar met ruim opgezette weekoverzichten met extra veel schrijfruimte. Prijs: € 11,95.

4. De happinez agenda 2015. Ook deze agenda bevat veel schrijfruimte. Daarnaast vind je er – zoals je van Happinez gewend bent – illustraties, spreuken, een horoscoop en een maandkalender. Prijs: € 16,95

Onderste rij, van links naar rechts:
5. Eline’s huisagenda 2015. Dit is net als de Craft agenda een hele creatieve. Stylingstips, mooie foto’s, veel schrijfruimte en extra’s als wenskaarten, stickers en dessinpapier. Leef je uit!      Prijs: € 9,99.

 6. De enige echte kleuragenda 2015. Na het gigantische succes van ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen‘ is er nu een agenda. Een jaar lang kleurplezier, niet alleen voor de kids. Bij Ako.nl koop je ‘m zonder verzendkosten voor € 14,95.

7. De hermes omlegagenda. Een zakelijke agenda waarbij je niet dat gedoe hebt dat de linkerbladzij nooit zo lekker schrijft. Er zit een ringband in namelijk. Prijs: € 9,99 en bij Ako.nl betaal je slechts € 1,50 verzendkosten.

8. De organizing agenda 2015 heeft alles wat je nodig hebt voor een georganiseerd leven: maandelijkse taken, budgetplanner, planners voor huishouden, vakantie, plastic insteekhoesjes, geheugensteuntje voor wachtwoorden en ga zo maar door. Prijs: € 14,95 en bij Ako.nl betaal je nu geen verzendkosten.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.