9 x gratis printables voor extra kerstsfeer in huis

Zijn jullie al begonnen met het huis in kerstsfeer brengen? Hier staat de kerstboom inmiddels en wat andere gezellige prulletjes. Toch mis ik nog wat. Misschien komt dat doordat ik de meeste spulletjes al jaren heb en toe ben aan wat nieuws. Daarom ging ik op zoek naar leuke gratis printables voor kerst:

1. Leuke kerstteksten als ‘merry christmas’ en ‘santa claus’ in mooie kerstkleuren. Gevonden op Howtonestforless.com.
2. Krijt cadeaulabels voor op kerstcadeautjes, met onder andere afbeeldingen van een kerstboom, rendieren en een sneeuwpop. Ook van Howtonestforless.com.
3. Een mooie grafische kerstslinger van thegirlcreative.com.

4. ‘Oh holy night’: een leuke krijtbord-printable met een simpele, maar mooie tekst. Gevonden op Akadesign.ca.
5. Heel simpel met de echte kerstkleuren: deze printable met de tekst ‘merry little christmas’ en een klein rood autootje dat een kerstboom vervoert. Stijlvol! Gevonden op Craftberrybush.com.
6. Een printable met nu eens niet de standaard kerstkleuren, maar wel met kerstbomen en de tekst ‘merry christmas’. Erg stijlvol.

7. Uilen zijn de laatste paar jaar helemaal hip. Deze printable mag dus eigenlijk niet ontbreken in je huis: winterse uiltjes met groene en rode kerstmutsen. Bron: Yellowhouseartlicensing.com.
8. Vergeet ik ‘m bijna: een “happy new year” printable! Gevonden op Overthebigmoon.com.
9. En tot slot een leuke vrolijke kinderprintable speciaal voor de kerst.

Mocht je van bovenstaande wat uitprinten en in je huis neerzetten, deel je het dan met VoorJouGespot op twitter of facebook? We zijn erg benieuwd. 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.