Boekrecensie: Mollie makes haken

20140416-221133.jpgNa het leren van de eerste basissteken op internet, ging ik op zoek naar een boek om wat meer te leren over haken. Natuurlijk moest het een beetje een hip boek zijn, niet met van die suffige bloemetjes enzo. Na wat klikken op internet kwam ik uit bij het boek ‘Mollie makes haken’. Ik bestelde het op de gok. Dat was een goeie zet!

‘Mollie makes haken’ is een erg gezellig en kleurrijk boek. Voor zowel de beginnende als de gevorderde haker is het interessant. In het eerste deel van het boek staan patronen en in het tweede deel vind je de technieken terug. Als je tijdens het lezen van een patroon even niet meer weet hoe het zit, check je dus even het tweede deel van het boek voor de uitleg. Het patroon en de uitleg zijn ook duidelijk aan elkaar gekoppeld met paginanummers. Geen gezoek en geblader dus, maar rechtstreeks naar de pagina die je nodig hebt. Ook de bijbehorende foto’s en plaatjes zijn duidelijk en geven stap-voor-stap uitleg.

20140416-221153.jpg20140416-221146.jpg20140416-220727.jpg

 

Qua patronen vind je allerlei leuke dingen terug in dit boek: dekens, hippe pannenlappen, een iPad-hoes etc. Elk patroon gebruikt weer een andere techniek, waardoor je echt wat leert door dit boek. Dus: wil je je haaktalenten verder ontwikkelen? Dit boek is een echte aanrader.

 

Het boek is handig ingebonden: door middel van een ringband. De pagina die je nodig hebt, blijft daardoor mooi open liggen, zodat je je twee handen vrij hebt om ook daadwerkelijk te haken.

 

 

Je bent gewaarschuwd: na het doorbladeren van ‘Mollie makes haken’, wil je direct aan de slag. Ik maakte als eerste dit babydekentje, waar ik een vriendin en haar zoontje heel blij mee maakte. Haken is superleuk en ontspannend om te doen en het is nóg leuker als je er iemand blij mee kan maken!

Mollie makes haken –  inspireren, bewonderen, verzamelen, maken, Arianne Raamstijn, is te koop bij Ako.nl voor 16,95 euro, verzenden is gratis

 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.