Cadeau ideeën voor Sint voor peuters [jongens]

Sinterklaas en zijn (zwarte?) pieten zijn weer in aantocht. In de afgelopen maanden verzamelde ik al een aantal cadeau ideeën voor mijn 2-jarige peuter op een digitaal lijstje. Inspiratie nodig? De leukste cadeaus voor sinterklaasavond op een rij:

fisher price little people garage

 

 

 

 

Fisher Price Little People parkeergarage
Met de parkeergarage heeft mijn 2-jarige zoon al heel veel speelplezier gehad. En nog steeds is het een van de eerste dingen die hij pakt als hij gaat spelen. Hij zet de garage dan lekker op het vloerkleed en zit dan uren te spelen. Zo’n vloerkleed is trouwens ook een aanrader voor jezelf én voor je peuter en die koop je bijvoorbeeld bij Otto.

haba mijn eerste spellen - visjes vangen

 

 

 

 

Haba – Mijn eerste spellen – Visjes vangen
Niks zo leuk als spelletjes spelen met je kind. Maar met een peuter kan dat nog wel wat moeilijk zijn met spelregels enzo. Dit ‘visjes vangen’ spel is ideaal om als eerste spelletje te doen met je peuter. In het begin misschien zonder spelregels en als ‘ie ietsje ouder is, kun je langzaam wat spelregels toepassen. Gegarandeerd spelplezier tijdens gure winterdagen!

Kinetisch zand (Kinetic sand)
De hit van de komende winter: kinetisch zand. Het ziet eruit als nat zand, maar je handen blijven en schoon en droog van. En nog beter (voor mama): het knoeit niet! Het zand is namelijk een soort van magnetisch. Daardoor plakt het goed aan elkaar en is het makkelijk op te ruimen. Check het filmpje eens, dat spreekt voor zich. Onder andere te koop bij Bol.com.

brandweerman sam boek - blus je mee

 

 

 

 

Brandweerman Sam boek
Welke 2-jarige jongen houdt nou niet van Brandweerman Sam? Dit boek leenden wij al eens van de bieb en toen het terug moest was meneer erg teleurgesteld. Ik vond het daarom een erg leuk idee om Sinterklaas dit jaar te vragen om zo’n leuk Brandweerman Sam boek mee te brengen.

lego duplo creatieve auto's

 

 

 

 

LEGO Duplo creatieve auto’s
Wat is er nou mooier voor peuter dan een doosje Duplo? Daar kun je nooit genoeg van hebben. Meestal ligt er naast de garage ook een berg Duplo op het vloerkleed bij ons.

Kleurboek
Tot slot nog een leuk idee voor in de schoen: een leuk kleurboek met waskrijtjes of kleurpotloden. Natuurlijk kun je die online shoppen, maar het is veel goedkoper om even langs de Action of de Zeeman te gaan. Bij die laatste kocht ik laatst bijvoorbeeld kleurboeken voor 0,99 euro per stuk.

info VoorJouGespot.nl

 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Kortingscodes voor Sinterklaas en z'n pieten

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.