Creatief met wc-rollen voor peuters

Tja. Wat doe je op een druilerige dag..? Nou, dan zoek je alle wc-rolletjes bij elkaar, pakt de stiften en wat stickertjes en: aan de slag!

(null)De rolletjes mogen leuk gekleurd worden, helemaal zoals je dat zelf wilt. De meeste wc-rollen worden doormidden geknipt en daarna op een muur of deur geplakt met plakband. En kijk wat je dan krijgt…

Een knikkerbaan! Hoe cool is dát?!?

(null)

(null)

 

(null)

 

Wat voor creatieve dingen doe jij met je wc-rolletjes? 

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.