DIY: plak je eigen kerstboom..

En ja hoor, we vliegen zó vanuit de Sintperikelen door naar de Kerstvoorbereidingen.

De ramen zijn weer schoon dus kunnen ze in kerstsfeer omgetoverd worden.

Ik pakte mijn verzameling washi-tape erbij, wat karton en een schaar.. 

 Een kerstboom van washi-tape op het raam, dát is leuk. 

En makkelijk. Én zó klaar!

Begin met meten zodat ie ook in t midden komt, wat meetpunten op t raam zetten en daarna plakken maar..

Toen ik klaar was met de basis van de boom, plakte ik nog wat “vrolijke washi-slingers” en was de boom zover klaar.

Maar een kerstboom is natuurlijk niet compleet zonder ballen.

Dus tekende ik wat rondjes op het karton, knipte ze uit en beplakte deze met nog andere kleurige tape. De “hangertjes” kleurde ik zilver…  

  Hélemaal vrolijk word ik van mijn boom!  

 
Als top gebruikte ik er post-it in sterretjesvorm. 

  
 Ik zeg: hélemaal leuk!!

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Groot Onderhoud.. | In Limburg staat een huis....

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.