Drie zwangere vaders…

...een ode aan hun moeders

Drie zwangere vaders?! Nou ja, een soort van zwanger dus. Deze drie mannen eren moeders, door zelf een maand lang met een zwangere buik van zo’n negen maanden groot te gaan lopen. En niet alleen lopen, ook slapen, sporten en andere dagelijkse beslommeringen doen ze met hun zwangere buik. De buik mag alleen even af als ze in bad of onder de douche gaan. Erg blij worden ze er niet van…. Hoe dat eruit ziet, zie je in onderstaand filmpje:

De mannen zijn trouwens zelf ook vader van één of twee kinderen. Ze maken elke dag een kort filmpje van wat ze die dag hebben meegemaakt en hoe ze zich voelen. Die filmpjes vind je hier.

Zoals je kunt zien zijn ze er niet heel erg happy onder. En dan te bedenken dat ze een heleboel zwangerschapskwaaltjes nog niet eens hebben. Wat bijvoorbeeld te denken van concentratieproblemen en vermoeide benen? 🙂 De 3 zwangere mannen zijn verder te volgen via hun website: 3pregnantdads.com en via de hashtag #3pregnantdads op twitter.

Dit doet me overigens denken aan die keer dat Valerio en Dennis de weeën die je tijdens een bevalling hebt, ondergingen. Vooral vanaf minuut 7 in het filmpje krijgen ze het erg zwaar…

Wat vind jij van deze tests bij mannen? 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.