Een houten kerstboom brengt sfeer in huis [+ winactie]

Vroeger hadden we qua kerstbomen weinig keuze. Eigenlijk kocht iedereen elk jaar een echte kerstboom met echte naalden (die dus ook uit vielen…). Daar is de makkelijke kunstkerstboom in de afgelopen 20 jaar bij gekomen. En de laatste jaren is de houten kerstboom in opmars.
houten kerstbomen

De doorbraak van de houten kerstboom zit hem denk ik in de stoere, maar toch warme uitstraling. De boom past in deze tijd. Steigerhout en natuurlijk uitziend hout is helemaal hip. Een houten kerstboom is daarnaast supersnel, je hoeft niets in elkaar te zetten. Optuigen en aftuigen is slechts een paar minuten werk. Ideaal! De houtboom neemt ook weinig plaats in de woonkamer in.

De houten kerstboom is naast alleen van hout, tegenwoordig ook in allerlei andere varianten beschikbaar: met geïntegreerde led lampjes, in grote maten tot bijna 2 meter en in allerlei kleuren zoals grijs, groen en antraciet zwart.

En nu misschien wel het leukste aan deze blogpost: wij mogen van Gadero.nl één zo’n prachtige 3d houten kerstboom weggeven! Dit exemplaar kan aan het einde van de week al van jou zijn:

3d_houten_kerstboom
Wat moet je doen om te winnen?
– Like de pagina van Gadero
– Like de pagina van VoorJouGespot (zodat we contact met je kunnen opnemen als je hebt gewonnen!)
– Laat een reactie achter onder deze facebookpost (klik hier).
Je kunt meedoen tot en met vrijdag 11 december 2015 tot 20.00 uur. Daarna zullen we de winnaar trekken en zal Gadero de houten boom zo snel mogelijk naar je opsturen!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on Een houten kerstboom brengt sfeer in huis [+ winactie]

  1. Als het de houten kerstboom uit de eerste drie foto’s was geweest zou ik zeker een kansje wagen. Maar de 3D kerstboom is niets voor mij.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.