Een maand gratis online tijdschriften lezen; proefabonnement Tijdschrift.nl

lezen

Lees jij ook zo graag tijdschriften zoals woonbladen of vrouwenbladen? Dan heb ik nu een leuke tip voor je. Ik las afgelopen maand namelijk gratis het ‘Digitale megapakket’ van Tijdschrift.nl.

Bladen die er bijvoorbeeld in zitten zijn de Viva, VT wonen, Ouders van Nu, en de Flow. Het is natuurlijk wel digitaal, dus meenemen in bad is helaas minder verstandig.

cover vtwonen ed.3.

Je hebt wel even een account nodig van Tijdschriften.nl, maar die maak je gemakkelijk aan. En hier meld je je aan voor het digitale megapakket. Als je geluk hebt, komen er in de periode dat je lid bent nieuwe tijdschriften bij, waardoor je zelfs twee edities van je favoriete tijdschrift kunt lezen.

Let wel even op: je gaat een abonnement aan voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat je je abonnement een aantal dagen voordat de tweede maand ingaat moet opzeggen. Ik zette dat ruim een week voordat de proefmaand afliep in mijn agenda. Je kunt na het opzeggen gewoon nog doorlezen tot de datum waarop je proefabonnement verloopt namelijk.

Voor het opzeggen zelf heb ik ook nog wel een tip, want (uiteraard) wordt dat niet heel duidelijk op de site uitgelegd. Ik zegde op via het contactformulier helemaal onderaan bij de veelgestelde vragen. Ik noemde daarbij mijn ordernummer, zodat het snel en goed verwerkt zou worden. Dat verliep prima, dus ik heb heerlijk een maand gratis digitale tijdschriften kunnen lezen.

Cover viva nr_ 5

Veel (digitaal) leesplezier! 

Tip: Geef deze gratis leestip door aan je vrienden door dit bericht te delen op Facebook

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.