Elke dag in januari een foto: doe mee! #yourdailyphoto

Voor wie van foto’s maken met z’n smartphone én instagram houdt heeft Liliane van Yourdailyintake.com iets leuks bedacht. Voor de maand januari heeft ze een kalender gemaakt met daarop voor elke dag een trefwoord dat je kunt betrekken in het onderwerp van de foto.

Hoe leuk zou het zijn als we allemaal massaal meedoen en de hashtag #yourdailyphoto gebruiken op instagram. Dan kunnen we van elkaar bekijken hoe we het woord van die dag ingevuld hebben. Het is trouwens heel vrijblijvend allemaal; kijk gewoon wanneer het je lukt om mee te doen. Eén of meerdere dagen overslaan is dus helemaal niet erg.

Om te beginnen kun je @yourdailyintake en @VoorJouGespot_nl volgen op Instagram. Met dat laatste account volgen wij van VoorJouGespot je in ieder geval terug, zodat we kunnen zien wat jij fotografeert per dag.

Hieronder vind je de kalender met trefwoorden van Liliane. Als je op de afbeelding klikt kom je op haar blog terecht en kun je onderaan de blogpost nog wat inspiratie opdoen per trefwoord.

yourdailyphoto elke dag een foto januari

Veel fotoplezier in de eerste maand van 2015! 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

3 Comments on Elke dag in januari een foto: doe mee! #yourdailyphoto

  1. Vee (foto)plezier!

  2. Ik ben dus al heel vaak aan deze challenge’s begonnen maar het lukt me altijd maar voor 2, 3 dagen. Jammer, want het is wel erg leuk!

  3. Leuk dat jullie erover geschreven hebben! En veel fotoplezier! 😀 See you on Instagram 😉
    Liliane’s meeste recente blogpost 5 tips voor een goede blogstart in 2015 + werkbladMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.