Even voorstellen: blogger Silke

Met trots mag ik melden dat VoorJouGespot.nl een tweede blogger krijgt: Silke. Hieronder zal ze zich aan jullie voorstellen:

Silke Hoi! Mijn naam is Silke. Ik woon in Zutphen. Ik ben afgestudeerd als Grafisch Vormgever, heb een eigen bedrijf en zoek ondertussen naar een leuke vaste baan voor een aantal dagen per week. Ik woon samen met mijn vriend en onze terrorist ons konijn Fien.

Ik fotografeer graag, loop regelmatig hard en sta graag te koken. Italië is mijn favoriete vakantieland, maar ook van steden als Barcelona, Berlijn en Boedapest word ik heel erg blij.

Op VoorJouGespot.nl ga ik bloggen over diverse onderwerpen. Leuke webshops, interieur&wonen en fijne recepten wil ik regelmatig met jullie gaan delen, want daar ben ik dol op. Mijn eerste blog komt komende week online. Veel plezier!

Wil jij ook meebloggen op VoorJouGespot.nl? Neem dan contact op via het contactformulier.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.