Even voorstellen: nieuwe blogger Linda G.

Linda G.
Nog een Linda op VoorJouGespot.nl! Niet nog een blonde trouwens, maar een donkere zoals jullie op de foto kunnen zien. Linda G. dus. Linda gaat schrijven over de activiteiten in haar gezin, maar ze is ook gek op fröbelen, dus jullie zullen in de komende tijd ook zeker Do It Yourself-blogjes van haar aantreffen. Hieronder stelt ze zich kort aan jullie voor.

Hoi! Ik ben Linda en mensen noemen mij spontaan, vrolijk en creatief. Van vrolijke kleurtjes en fröbelen word ik blij. Ik woon in een klein dorp in Limburg. Naast drie zoons (7, 4 en bijna 2) waar ik dol op ben, scharrelen er daar ook nog een paar kippen rond. Over de verhalen met mijn zoons en in en om het huis schrijf ik op mijn persoonlijke weblog: AapiedeBruijn. Ook daar ben je natuurlijk van harte welkom! 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.