Even voorstellen: nieuwe blogger ‘Sacha’

SachaMijn naam is Sacha. Dat is niet mijn echte naam, maar een pseudoniem.

Toen ik bedacht graag voor VoorJouGespot.nl te willen gaan schrijven heb ik overwogen dat niet onder mijn eigen naam te doen, zodat ik jullie zo vrij en open mogelijk mee kan nemen in mijn wereld en hoe ik deze beleef. De wereld waarin ik getrouwd ben met mijn grote liefde en twee schatten van dochters heb. Een wereld waarin ik werk binnen de GGZ als sociotherapeut met de adolescente kinderen van anderen en een wereld waarin ik graag schrijf.

De naam Sacha komt voor mij niet uit de lucht vallen en eigenlijk voelde het voor mij als vanzelfsprekend deze naam te gaan gebruiken. Sacha was namelijk mijn alterego toen ik nog een kleine meid was. Zelf was ik een vrij angstig meisje dat het moeilijk vond om aansluiting bij haar omgeving te vinden. Als Sacha beleefde ik de meest waanzinnige avonturen als ik
‘s avonds in bed lag. Ik was een moeilijke slaper maar moest wel op een “normale” tijd in mijn bed liggen. Zo had ik vaak nog uren de tijd om een alternatieve wereld in te duiken. Een wereld waarin ik als Sacha een jaar of 18 was, lang bruin haar had, slank en ik had borsten. Iets wat vreselijk belangrijk is als je een jaar of 8 bent! De leukste jongens wilden verkering met mij en ik kon vechten als de beste. En o ja, als het allemaal te heet onder mijn voeten werd dan vloog ik weg. Iets wat ik in het echte leven zo graag had willen kunnen!

Ik weet niet wanneer het gebeurde maar op een gegeven moment is Sacha uit mijn alternatieve wereld verdwenen. Ik heb eigenlijk niet eens fatsoenlijk afscheid van haar genomen maar blijkbaar was zij niet meer zo nodig. Om haar te eren en te bedanken voor de mooie fantasieën die ik heb mogen beleven via haar neem ik nu haar naam aan. Ditmaal zal zij geen fantasie zijn of wilde avonturen beleven maar zal zij het echte leven mee gaan maken.

Mijn leven, zoals het echt is met ups en met downs en dat zonder te kunnen vliegen.

Sacha (pseudoniem)

Schrijft over het leven, over waar ze tegenaan loopt, over wat haar verwonderd of wat haar blij maakt.
Sacha (pseudoniem)

Facebook comments

About Sacha (pseudoniem) (3 Articles)
Schrijft over het leven, over waar ze tegenaan loopt, over wat haar verwonderd of wat haar blij maakt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.