Familiekalender als planner voor het hele gezin

Op twitter vroeg iemand laatst om een goede familiekalender ofwel familieplanner. Ik weet niet meer wie het was helaas, maar op Pinterest vond ik een aantal hele mooie planners om het hectische leven van jou en je gezin structureren. Een mooi overzicht van alle activiteiten binnen je gezin heb je bijvoorbeeld met:

weekplanner familie kalenderDeze gratis uit te printen weekplanner geeft je de mogelijkheid om per tijdstip te plannen. Een mooi overzicht van de dag en geen twijfel meer over wat je eerst moet doen. Gewoon heel simpel het tijdstip zoeken en de juiste volgorde aanhouden. En op zaterdag en zondag is er minder ruimte beschikbaar, dus mag je van jezelf lekker wat rustiger aan doen ;). Check deze gezinsplanner hier: Sqattered Squirrel.

planner kinderactiviteiten

Deze planner heeft iets minder ruimte per dag en tijdstip, maar wel een hele mooie extra toevoeging ten opzichte van de vorige familieplanner. Je kunt er namelijk kinderactiviteiten en je planning voor het avondeten aan toevoegen. Verder is er nog een apart to-do vakje aan toegevoegd. Je vindt de gratis familieplanner op de site van Mommytracked.com.

planner per kind

Zijn je kinderen al wat groter? Dan is het misschien prettiger om een overzicht per kind te hebben. Dat kan met deze gezellige weekplanner van Gezinnig.nl.

 

familiekalender familieplanner

Geen zin om elke week wat te moeten uitprinten? Bol.com heeft ook hele leuke familieplanners. Bovenstaande familiekalender kost bijvoorbeeld slechts € 11,90.

 

Lees ook eens: Gratis weekplanners om uit te printen

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.