Geboortekaartjes van Koningkaart.nl

review

In de zoektocht naar een geboortekaartje voor onze dochter Mette, stuitte ik op de website van Koningkaart.nl. De voorpagina van de site sprak mij direct aan vanwege het design en de kleurtjes. Een goed begin dus!

kaarten maken zelf geboortekaartjes

De geboortekaartjes van Koningkaart.nl staan mooi gecategoriseerd. Ik begon met rondneuzen in de categorie meisjes, met schattige en vooral roze geboortekaartjes. Zelf houd ik wel van wat klassiekere kaartjes, dus al snel kwam ik in die categorie uit. Wat ik prettig vind aan de site van Koningkaart.nl is dat er voldoende en zeer diverse keuze is in geboortekaartjes, maar niet té veel zodat je door de bomen het bos niet meer ziet. Al snel stuitte ik op het kaartje genaamd ‘Julia’, in een prachtige mintgroene kleur. Ik bestelde deze als proefdruk.

Bij de proefdruk kun je kiezen uit 5 soorten papier. Het mooie bij het aanvragen van een proefdruk is dat je er een staaltje met de vijf verschillende soorten papier bij krijgt, zodat je ze alle vijf even in het echt kunt zien en voelen. De proefdruk had ik gelijk de volgende dag in huis.

Bij het zien van het kaartje wist ik gelijk dat ik de goede keuze had gemaakt. Ondertussen had ik op de website al gezien dat Koningkaart.nl ook sluitstickers voor de enveloppen maakt. Na persoonlijk contact met een medewerker van Koningkaart bleek dat deze sluitstickers zelfs speciaal op de door jou gekozen kaart afgestemd kunnen worden. Dit is het eindresultaat, gaaf geworden toch?

IMG_6373.JPG

Koningkaart.nl biedt naast geboortekaartjes ook mooie trouwkaarten in allerlei verschillende stijlen, uitnodigingen voor een feest of verjaardag en een optie om je eigen kaart geheel zelf te ontwerpen. Een echte aanrader dus, deze kaartensite.

Wil je ook een gratis proefdruk ontvangen? Dat kan, vul bij je bestelling de code ‘GP103’ in.

koningkaart geboortekaartjes

Voor deze blogpost ontving ik
producten om te reviewen.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.