Gespot: 5 favoriete blogposts van de maand mei

De maand juni is alweer aangebroken. Hopelijk laat de zon zich deze maand wat meer zien dan in de maand mei. En wat minder regen zou ook prettig zijn. Wist je dat afgelopen Hemelvaartsdag de koudste was sinds 1983 (mijn geboortejaar) ?

In mei spotte ik weer veel leuke blogposts via Bloglovin’, welke ik graag met jullie wil delen. Van grappige verhalen tot lekkere recepten. Misschien zit er wel een zo’n leuke site tussen dat je ‘m net als ik ook wilt gaan volgen. Lees mee (in willekeurige volgorde):

Tomatentapenade1

 

1. Skinny broodbeleg: Raw tomatentapenade
Ben jij ook dat good-old broodbeleg wel eens zat? Op Chickslovefood.com stond deze maand een heerlijke rauwe tomatentapenade. Gezond en heerlijk op geroosterd brood. Het recept en de lekker makende foto’s vind je hier.

 

2. Een weekend bij je ouders (als je 30 bent)
De patatgeneratie is een blog waar een aantal mensen van rond de dertig bloggen over hun leven. Over keuzestress, reizen en online daten. De blogpost ‘Een weekend bij je ouders (als je 30 bent)’ is vooral hilarisch en herkenbaar. Leuk leesvoer!

hangend tuintje

 

3. Hangend tuintje
Een leuke DIY voor jou gespot: een hangend tuintje. Onderaan de blogpost van Rachel vind je uitleg over hoe je zo’n leuke hangende pot zelf kunt maken.

 

recept-tarte-tatin-met-ui

 

4. Tarte Tatin van ui
Ikbenirisniet (maar ze is het toch wel, geloof ik 😉 ) schrijft superleuke blogs, waaronder lekkere recepten. Van deze tarte tatin van ui kreeg ik gelijk lekkere trek. Wat jij?

 

aukje_voor_jou_gespot
5. Post van Aukje?
Aukje won een paar weken geleden via onze website een stationery pakket met onder andere een houten enveloppenmal erin. Ze postte daar deze week een blogje over. En het leuke is: ze vraagt mensen wie er graag post van haar ontvangen. Gezellig 1.0, maar dan toch een beetje via het web 🙂

Bronnen foto’s: 1. Chickslovefood.com, 3. Adailysomething, 4. Ikbenirisniet 5. Aukje.me.

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on Gespot: 5 favoriete blogposts van de maand mei

  1. Oeh die tarte tatin van ui lijkt me erg lekker!
    LNNK’s meeste recente blogpost New in: kaartenMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.