Gezelligheid in huis met krukjes en poefen

Gezelligheid in huis halen is soms best lastig. Vooral omdat het met kleine spulletjes snel te truttig of rommelig wordt. Daarom ben ik dol op krukjes. Daarmee vul je een loos, kil hoekje op, maar je interieur blijft fris. Het krukje is leeg leuk, maar ook een plant of een vaasje met bijvoorbeeld één bloem misstaat niet. Inspiratie nodig? Hieronder vindt je gezellige krukjes en poefen voor in je woonkamer:

Metalen kruk Lily met houten zitting. Dit is één van mijn favorieten, hij zou geweldig in ons huis passen. Strakke vormen, maar toch warm door de combinatie van wit en hout. De kruk is in hoogte verstelbaar. Handig als je ‘m eens als extra stoel bij de eettafel wilt gebruiken.

kruklily

Latten halbankje wit. Je hal kan snel wat kil en rommelig aandoen als er overal schoenen slingeren. Met dit schattige bankje schep je makkelijk orde in de chaos en het doet ook nog eens opgeruimd aan. Als je het helemaal af wilt maken, kun je net als op deze foto een behangetje met een motiefje gebruiken. Sfeervol, niet?

lattenhalbankjewit

Poef Starknit.  Deze grofgebreide poef, van 100% jute, is ideaal voor naast de bank. Je kunt ‘m gebruiken om je benen op te leggen, maar hij kan ook prima gebruikt worden als extra zitplaats, bijvoorbeeld voor een kind. Hij is er in drie kleuren: zwart, grijs en naturel.

poefen

Wood metalen kruk. Ik ben helaas geen bezitter van een jaren dertig huis met dito inrichting, maar als dat wél zo was, dan had ik deze kruk móeten hebben. Volgens mij zou ‘ie echt geweldig staan achter een mooie piano.

pianokrukwoood

Kruk Eva blank teak. Stevige ‘sushi’ kruk, als extra zitplaats maar ook als bijzettafel te gebruiken. Leuk om wat (woon)tijdschriften op te bewaren.

krukevablankteak

 En jij? Heb jij ook krukjes en poefen in je huis?

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. 10 originele cadeauideeën voor moederdag » VoorJouGespot.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.