Gratis de leukste huis-tuin-en-keuken printables

Het blog Worldlabel schreef een wedstrijd uit waarbij je wordt uitgedaagd om labels te ontwerpen en in te sturen. VoorJouGespot pikt de leukste en meest bruikbare printables eruit en deelt ze met jou. En dat helemaal gratis! Je kunt overigens nog tot 30 mei mee doen met de wedstrijd van Worldlabel. De prijs die je kunt winnen is niet niks: een 13 inch Macbook pro. Dus kun je een beetje ontwerpen… waag dan een kansje.

Dan nu onze favoriete gratis printables uit de (tot nu toe) ingestuurde ontwerpen. Je kunt ze downloaden en printen door erop te klikken.

Een jarige die je wilt verrassen? Maak een potje met deze vrolijke labels, vul ‘m met lekkere zoetigheden en je hebt een heel origineel cadeautje. Happy-Birthday-Jar-by-kiki-and-company

Heel mooi en stijlvol is de volgende printable. Je kunt ‘m gebruiken om je eigen home-made scrub in te bewaren. Hoe leuk ook om weg te geven als (extra) kleinigheidje aan die jarige vriendin? Het recept voor de zelfgemaakte scrub staat op het label, dus die vergeet je nooit meer.

TS_Label_Collage-600x674TS_Print_Samples-01-600x1119

Nog zo’n leuk label dat je kunt gebruiken op iets dat je zelf maakt en als cadeautje weggeeft. Je kunt ‘m op het potje zelf plakken, maar ook op de deksel staat ‘ie leuk. Hier krijg je – ongeacht de inhoud – toch bij voorbaat al trek van?

label-600x494

Maak elk DIY-potje gezellig met deze labels van Maria uit de USA.

mfonnesbeck_label_photo-600x730mfonnesbeck_label_design-600x776En laatst…. maar zeker not least is deze Nederlandse inzending. Ik vind de stijl wel wat weg hebben van Blond, maar dan met wat zachtere kleuren. Heel leuk gedaan Anita, van mij mag je winnen! 🙂

anitagadzinska_label_example03-600x803handdrawnpng-600x334

En welke van de inzendingen is jouw favoriet? Laat het ons hieronder weten!

Bron: Wordlabel blog (hier kun je ook de rest van de inzendingen bekijken)

 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on Gratis de leukste huis-tuin-en-keuken printables

  1. Dank je wel Linda! Je kon mij geen betere complimentje geven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit over Blonde heb gedacht toen ik die labels maakte, maar nu dat je het zegt, zie ik wel wat gelijkenis 😀

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. About Photography and Flea Markets | My Crafty Refuge
  2. About Photography and Flea Markets |

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.