Ideeën om zelf een herfsttafel maken

Op Pinterest en Twitter zag ik al veel leuke ideeën langskomen om zelf een herfsttafel te maken. Een erg leuke bezigheid samen met je peuter of kleuter om wat meer stil te staan bij dit seizoen. Maak een lekkere wandeling door het bos en ga daarna samen aan de slag.

De volgende ideeën spotte ik voor jou:

kastanje slakken maken voor de herfsttafelSimpel, maar erg leuk: Kastanjeslakken. Bron: Twitter / @Doenkids

herfsttafel eettafel

Van je eettafel een hersttafel maken. Je hebt weinig ruimte nodig, maar het staat wel gelijk heel gezellig. Bron: Pinterest / Joanne Petersen-Vogelenzang.

paddenstoel maken

Een paddenstoel mag natuurlijk niet ontbreken op een herfsttafel. De variant gemaakt van een toiletrol kennen we allemaal nog wel van vroeger, maar deze Bulgaarse website laat zien hoe je leuke versies maakt van eierdozen.

Paddenstoel hakenEn omdat ik gek ben op haken kan ik deze gehaakte paddenstoelen natuurlijk niet overslaan. Het patroon en de foto komt van Grietjekarwietje.

kaarsen met kastanjes en eikelsGewoon wat grote kaarsen met kastanjes en eikels erin en eventueel wat herfstbladeren er om heen geven ook al een mooi effect. Bron: Theentertaininghouse.com.

egel van herfstbladeren

En als je dan toch buiten herfstbladeren aan het verzamelen bent, neem er wat extra mee zodat je samen met je peuter of kleuter zo’n leuke egel kunt knutselen.

Ik ben benieuwd wat en óf jullie ook zo’n gezellig herfsttafel gaan maken?

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Tips voor de herfstvakantie - VitalDaddy

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.