Inspiratie voor je weekmenu #2

Volgende week ga ik na vier maanden zwangerschapsverlof weer aan het werk. Naast het organiseren van kinderopvang, betekent dat dat ik ook weer meer zal moeten plannen om de boodschappen en het avondeten op tijd én gezond voor elkaar te krijgen.

Ik bestel mijn boodschappen inmiddels wekelijks bij Albert, dus dat houdt in dat ik vaak al voor minstens 5 dagen gezonde maaltijden gepland heb staan. Wie mij dit een aantal jaar geleden had gezegd, had ik niet geloofd trouwens. 😉 Ik was lange tijd van ‘s middags na het werk langs de supermarkt sjezen en daar uitzoeken wat we die avond zouden eten. Toch merk ik dat het prettiger is om wat meer structuur aan te brengen in ons weekmenu. Geen gedoe met ‘nog even snel naar de supermarkt’ en daardoor meer gezonde en gevarieerde gerechten op het menu.

weekmenu inspiratie ah

Photo: Ruth Hartnup

Op de site van Albert Heijn kwam ik goede inspiratie tegen voor het opstellen van een weekmenu. Iedere twee weken zet Albert een gerecht met vlees, een gerecht met vis en een vegetarisch recept online. Handig voor als je even niet meer weet wat je deze week zult gaan eten. Je vindt de inspiratie voor je menu op ah.nl/weekmenu. Mocht je bestellen via Albert dan is het trouwens helemaal een eitje: met één klik staan de ingrediënten van een bepaald gerecht in je winkelmandje. Heb je nog nooit besteld bij Albert? Dan kun je via deze link de eerste keer je boodschappen gratis laten bezorgen.

Ook leuk en makkelijk – maar wel vrij prijzig – zijn de verschillende boxen die je tegenwoordig thuisbezorgd kunt krijgen en waar dan elke week andere menu’s in zitten. Hello Fresh heeft nu een actie waarbij je een maaltijdbox ter waarde van 89 euro kunt winnen. Leuke manier om zo’n compleet pakket een keertje uit te proberen!

336x280HF Win een HelloFresh weekbox t.w.v. 92 euro!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.