Kinderschilderijtjes maken van cadeaupapier [budget-tip]

do it yourself

Vorige week hadden we een verjaardag van ons buurjongetje. De cadeautjes bestelde ik online, want de grote speelgoedwinkel hier om de hoek was dicht wegens een verbouwing.

De bestelde cadeautjes moesten nog worden ingepakt, dus ik deed een greep in de lade met cadeaupapier. Toen vond ik dat mooie cadeaupapier van Ikea, dat er al een tijdje ligt. Het is mooi stevig papier en toen ik het kocht, wilde ik er – behalve cadeautjes mee inpakken – ook wat creatiefs mee doen. Nou ben ik niet zo creatief, dus wel iets eenvoudigs he 🙂

Dus na het cadeautjes inpakken ging ik aan de slag, met een paar fotolijstjes die ik nog had liggen.

Wat heb je nodig? 
– mooi cadeaupapier
– een schaar
– een fotolijstje
– eventueel; een zelfgemaakt malletje. In mijn geval eenvoudig; in mijn fotolijstjes moet A4 formaat, dus ik pakte een leeg A4tje van de printer.  

Kies welk gedeelte van het cadeaupapier je het leukst vind. Vanwege de rol vond ik het prettig om eerst een heel ruim deel uit te knippen en dan pas het A4tje erop te leggen. Als het A4tje goed ligt, knip je er langs. Dit hoeft niet eens super netjes, want schuine randjes vallen wel weg in de zijkant van het lijstje.

En tadaaaaa…. binnen 10 minuten (of waren het er zelfs maar 5?) had de peuter twee leuke, kleurrijke, nieuwe schilderijtjes op z’n kamer staan.

Appeltje, eitje toch?

Welke snelle en/of budget tips heb jij om de (kinder)kamer op te vrolijken? 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.