Kleuren voor volwassenen: 9 x gratis kleurplaten

Na een aantal blogposts met kleurplaten voor kinderen kon deze blogpost natuurlijk niet uitblijven. Kleuren is hip, ook voor volwassenen. Ik ging online op zoek naar de leukste gratis kleurplaten voor volwassenen. Hier zijn ze, voor jou gespot:

1. Een abstracte kleurplaat met bloemen.
2. Deze vierkante mandala is heel erg leuk en rustgevend om in te kleuren.
3. Een kleurplaat met vlinders, maar dan voor volwassenen.

4. Nog een heel abstracte kleurplaat, gevonden op Pinterest. Deze komt uit het boek ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen’.
5. Een olifant kleuren, dat klinkt wat kinderlijk, maar als je deze olifant wat beter bekijkt zie je dat het echt geen kinderklusje is. Heb je even?
6. Een wat simpeler kleurplaat: uiltjes kleuren ter ontspanning.

7. Deze website over kastelen heeft van echte kastelen gratis kleurplaten gemaakt. Helemaal leuk als je zelf al eens één van deze kastelen bezocht hebt.
8. Nog een eenvoudige maar mooie, ronde mandala om je op uit te leven op een regenachtige dag. Op de site van Kleurplatenenzo.nl vind je nog veel meer kleurplaten voor tieners en volwassenen.
9. En tot slot een herhalende kleurplaat met sterren. Leuk om in slechts 2 of 3 kleuren in te kleuren in een herhalend patroon.

Vind je het toch leuker om in plaats van losse blaadjes een boek te hebben met kleurplaten voor volwassenen, check dan de volgende kleurboeken eens.

derde kleurboek volwassenen

kleurboek volwassenen mandala

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

3 Comments on Kleuren voor volwassenen: 9 x gratis kleurplaten

  1. De olifant heb ik al gekleurd, hij zit namelijk ook in een kleurboek van de Action. En het was me een klus maar zo de moeite waard!
    Saar’s meeste recente blogpost Tag: Blog Top DrieMy Profile

    • Grappig dat je die toevallig al gemaakt hebt Saar! Het ziet er inderdaad uit als een flinke klus, maar lijkt me wel erg ontspannend. Wie weet straks tijdens m’n verlof 😉
      Linda’s meeste recente blogpost Update: #yourdailyphotoMy Profile

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Kleuren – izaindemix

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.