Kleurrijke webshop gespot: Sukhi.nl

shoppen

Ben je nog op zoek naar een warm vloerkleed voor in je woonkamer? Als India en Marokko-fan werd ik gelijk enthousiast van de kleurrijke webshop Sukhi.nl.

Sukhi.nl verkoopt prachtige handgemaakte kleden, die direct van de maaksters komen. Die maaksters wonen in India, Marokko, Nepal en Turkije. Er komen geen tussenpersonen aan te pas, dus de winsten komen rechtstreeks ten goede aan de makers.

bolletjeskleed nepal

De webshop biedt een grote keuze authentieke vloerkleden. Je kunt er gewoon ééntje uitzoeken die al online staat, maar je kunt ook – zelfs als particulier – een vloerkleed naar wens laten maken. Je geeft dan de gewenste maat, kleuren en vorm door via de site.

De bestaande collectie bestaat uit wollen en vilten kleden uit India, Beni Ourain vloerkleden uit Marokko, patchwork kleden uit Turkije en – toch wel mijn favoriet – kleurrijke bolletjeskleden uit Nepal:mooi-tapijt-en-kind

Nog leuk om te vermelden vind ik de betekenis achter ‘Sukhi’. Sukhi is namelijk een vrouwennaam in Nepal en betekent ‘Happy’. Het is dan ook de bedoeling dat de vloerkleden een warm gevoel geven in je huiskamer.

Verder vind ik het erg leuk dat er speciale aandacht wordt geschonken aan de vrouwen die de vloerkleden maken. Het Nepal-team van Sukhi op de website wordt getoond op de voorpagina van de website getoond aan de hand van een foto. Na twee mooie reizen naar India in 2005 en 2009 staat ook Nepal nog hoog op mijn lijstje!

Sukhi team Nepal

Verderop op de website vind je nog een prachtig filmpje over makers in Nepal. Na twee mooie reizen naar India in 2005 en 2009 staat ook Nepal nog hoog op mijn lijstje!

Word jij ook zo hebberig van deze kleurrijke website? 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on Kleurrijke webshop gespot: Sukhi.nl

  1. Leuk!!!! Super lief geschreven! Hartstikke bedankt.
    Groetjes,
    Nikki
    http://www.Sukhi.nl

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.