Kortingscodes voor Sinterklaas en z’n pieten

sinterklaas kortingscodesBij bijna alles wat ik koop, check ik tegenwoordig eerst internet. Vaak zijn de prijzen daar nét wat scherper dan in de winkel en via Google is er meestal wel een kortingscodes of speciale actie te vinden.

Vooral in deze sinterklaastijd komen er mooie kortingsacties of speciale codes online. De onderstaande kortingscodes spotten wij voor jou!

Actievandedag.nl biedt Kinetisch Zand aan voor een hele mooie prijs, met maar liefst 57% korting. Check hier het filmpje van kinetic sand eens. Echt aanrader wat mij betreft.

Bol.com heeft ook dit jaar weer een actie van 4 + 1 gratis op speelgoed:
4+1 gratis speelgoedBij Hippekinderspullen.nl krijg je 10% korting op de gehele collectie met kortingscode ‘sintaff2015′. Je moet niet al te lang wachten, want de code geldt slechts tot en met 28 november.

Presentsathome.nl is een webshop vol woonaccessoires en biedt tevens een breed assortiment voor kinderen, waaronder speelgoed. Met de kortingscode ‘sint2014‘ ontvang je tot en met 5 december 10% korting op je bestelling.

Planethappy.nl geeft nu 10% korting op alle wheelybugs. Dat zijn die bekende dieren waarop je kan rijden en waar je achteraan kan lopen. Leuk voor baby’s en dreumessen. De kortingscode die je kunt gebruiken is ‘WHEEL48′ en geldt tot 20 december aanstaande.

250x250Geen kortingscode maar wel een leuke actie: als je nu lid wordt van de KRO – voor slechts en tientje per jaar en na een jaar opzegbaar – dan ontvang je er gratis twee knuffels van Woezel & Pip bij van 18 cm hoog. Superleuk voor in de schoen of op pakjesavond.

E-gift4you.com heeft een speciale selectie gemaakt voor het sinterklaasavondje. Leuk om even rond te neuzen. Met de kortingscode ‘FD2014‘ krijg je tot 10 januari 2015 maar liefst 15% korting op alle producten.

Ook V&D biedt korting: 20% op bijna alles met de kortingscode ‘geefdagen’. Dat tikt lekker aan!
468x60

Tot slot nog een leuke tip om je (klein)kind echt te verrassen met een speciaal cadeautje van Sinterklaas zelf: bestel een persoonlijke videoboodschap van de Sint! De boodschap wordt geleverd op een dvd.
468x60 Video van Sint

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.