Lentemode 2014 in een ‘lookbook’

Meestal vind ik internet geen fijne bron om op de hoogte te raken van de nieuwste mode. Herken je dat? Een simpel plaatje van een kledingstuk, liggend op een witte achtergrond, daar kan ik me vaak niet zoveel bij voorstellen. Bij H&M en Hema bestel ik de basic dingetjes nog wel online. Maar als ik een nieuwe garderobe nodig heb, dan moet ik toch echt de stad in en de sfeer proeven in de ‘echte’  winkels.

AMATOR - 9straatjesonline

Vandaag spotte ik een leuke webshop, waar ik wat meer het echte winkelgevoel bij heb. Door de mooie, sfeervolle plaatjes in de shop van De 9 Straatjes Online Amsterdam krijg ik meer gevoel bij de nieuwe lentemode. Ze hebben er een speciaal ‘lookbook‘ aangemaakt waardoor je gevoel krijgt bij de kledingstukken. De items op de foto’s staan eronder uitgesplitst en als je doorklikt kom je bij dat artikel in de webshop uit. Hoe handig. Ik ga er eens lekker rondneuzen en op zoek naar een leuke nieuwe lente-outfit!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.