Leren haken?

Haken is hip! Zo’n twee jaar geleden werd ik getriggerd door een aantal mensen op twitter die aan het haken waren. Ik was op dat moment zwanger en het leek me toch wel erg leuk om babyslofjes voor mijn eigen baby te kunnen haken. M’n oma had me ooit geleerd hoe ik ‘lossen’ moest haken, maar veel verder dan boekenleggers kwam ik daar niet mee als 12-jarige.

Ik ging het dus opnieuw proberen: kocht goedkope wol (euuhh acryl) bij de Zeeman, een pakje met twee haaknaalden voor een euro en ging aan de slag. Hoe dan? Met YouTube! Ik zou zeggen, trek je oma-pantoffels aan en probeer het ook eens 😉 Dit filmpje is heel basic, maar als je verder kijkt op de YouTube pagina van Knuffeldraakje, dan kun je er allerlei steken leren. Inmiddels heb ik er al best mooie creaties uitgegooid (als zeg ik het zelf!) en ik vind het nog steeds superleuk om te doen. Tijdens bijvoorbeeld het tv-kijken is het een erg relaxte bezigheid.

Ik vind het leuk als je laat weten wat je aan het haken bent. Binnenkort zal ik hier een paar van mijn creaties showen!

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Video tutorial: Babydeken haken voor beginners

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.