Likes die het delen waard zijn #1

Omdat ik niet alleen blogposts bewaar maar ook andere dingen like (facebook) of favourite (twitter) die ik graag met jullie wil delen, heb ik deze rubriek inmiddels wat breder getrokken en een andere naam gegeven. De dingen die ik de afgelopen tijd heb geliked en graag met jullie deel:

kerstkaarten van lisanne leeft

Lisanne is er lekker vroeg bij dit jaar (zou ik ook eens moeten doen!) en maakte alvast haar eigen kerstkaarten. Op haar site plaatste ze een 7 minuten filmpje, waarin ze uitlegt hoe je 5 verschillende kerstkaarten kunt maken met wat simpele spulletjes van de Action en de Hema. Leuke DIY!

Natasja houdt soortgelijke blogposts bij als deze en omschrijft haar rubriek erg leuk als ‘Doe meer met je favorieten’. Haar feel-good-blogje met leuke dingetjes die je niet wilt missen vind je hier. Ook haar blogpost ‘Ich liebe Berlin’ bewaarde ik trouwens in mijn favorieten, vanwege ons tripje naar Berlijn dat binnenkort op de planning staat.

Mocht je nog een leuke photoshop bezigheid zoeken voor de lange winterdagen; de 25-jarige Daniëlle plakte zichzelf bij in de jeugdfoto’s van haar moeder. Famme.nl schreef er een grappig blogje over, inclusief de betreffende foto’s uiteraard.

Aukje testte de app ‘Koken met aanbiedingen’ uit en deed daarvan verslag op haar blog. Het handige van de app vindt zij dat je kunt instellen in welke winkels je je boodschappen doet. Lijkt mij ook handig, dus ik ga de app zeker binnenkort eens uitproberen. Leuke ideeën voor nieuwe (doordeweekse) gerechten zijn altijd welkom.

Creatieve Lonneke bedacht ook weer een leuke DIY die ik echt de moeite waard vind om te delen. Het enige dat je nodig hebt is masking tape, een computer met word, een printer en een schaar. Een leuke, korte DIY, maar wel met een mooi resultaat!

Dan tot slot nog een lekkere smoothie die mij de moeite waard lijkt om eens te proberen binnenkort: een smoothie met banaan en pindakaas. Je vind het simpele recept op Lekkerensimpel.com.

Omslagfoto: misspixels. 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on Likes die het delen waard zijn #1

  1. Hee, wat leuk! Dank je wel voor de vermelding.
    Aukje’s meeste recente blogpost Handig, WunderlistMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.