Maak je eigen gezellige huisjes-vaas [DIY]

sfeer in huis

Huisjes. Je ziet ze opeens óveral… Met Sinterklaas helemaal, bijvoorbeeld als decoratie voor je raam. Ik vind het er allemaal zo gezellig uitzien!

Zo was ik een paar dagen bij de glasbak en stond daar een gedumpte vaas. Niks stuk, dus nam ik ‘m mee. Weggooien kon altijd nog was mijn gedachte. Maar opeens wist ik ‘t en werd mijn gevonden pot de állermooiste. Mét huisjes uiteraard. Een huisjes-vaas.

Benodigdheden:
– plakplastic in verschillende tinten grijs
– kaars/theelichtjes

– scherp snijmesje
– snijplank
– liniaal
– pen/potlood
– schaar

Daarna kon ik niet meer wachten om aan de slag te gaan! Maar eerst de pot goed schoonmaken en ontvetten.

Daarna op de achterkant van het plakplastic de huisjes tekenen en uitsnijden..

Plak de huisjes 1 voor 1 op de vaas

huisjes-vaas maken
huisjes-vaasEn ja, speciaal voor jullie ging ik in ‘t donker naar ‘t toilet voor de sfeerimpressie…
Allemachtig..wat is ie práchtig!

vaas huisjes maken DIY
Ik weet zéker dat de vaas-dumper nu heel veel spijt heeft! Ik ben verliefd….

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

2 Trackbacks & Pingbacks

  1. Weer aan de knutsel en een leuke ruil! | In Limburg staat een huis...
  2. Raamtekeningen voor Sint en Piet -

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.