Meespelen met Wie is de Mol?! [gratis mollenboekje]

gratis mollenboekje

Yay! Het leuke van het nieuwe jaar vind ik altijd weer dat de nieuwe serie van Wie is de Mol? begint. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de eerste uitzending. Heb je ‘m gemist? Snel terugkijken dan, dan kun je zaterdag meekijken met aflevering 2.

Je kunt natuurlijk al meespelen met Wie is de Mol? via de app. Ik weet overigens even niet zeker of je daar nu – na de eerste aflevering – nog kunt instappen, maar het is het proberen waard. Mocht dat niet meer lukke, niet getreurd, want ik spotte een heel gaaf gratis te printen ‘Molboekje’! Team Confetti maakte namelijk een superleuke printable.

Je kunt erop bijhouden wie geld heeft verdiend en wie juist verloren. Je kunt verdacht gedrag bijhouden en wie jouw top verdachten zijn. Er is zelfs een vakje voor het invullen van verstopte hints. Hoe leuk om op deze manier mee te doen met Wie is de Mol?!.

Je download het gratis mollenboekje hier: Mollenboekje van Team Confetti.

[spoileralert aflevering 1!] Ik vond het een erg leuk aflevering trouwens, afgelopen zaterdag. Aparte wending dat alle kandidaten in een ander land bleken te zitten! En dat er – zelfs nu de kandidaten elkaar nog niet eens ontmoet hebben – al iemand naar huis moest. Wat een tegenvaller lijkt me dat.

Kijk jij ook Wie is de Mol? Wat voor gekke dingen verwacht jij dit seizoen? 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.