Moleskine walhalla

Zoals je waarschijnlijk al uit mijn blogpost van afgelopen dinsdag hebt kunnen opmaken ben ik gek op notitieboekjes. Volgens mij hebben veel vrouwen dat? Ondanks dat ik behoorlijk 2.0 ben en bijvoorbeeld mijn agenda’s en adressen alleen nog maar digitaal beheer, vind ik het af en toe toch heerlijk om dingen te noteren.

Vandaar ook, dat ik begon te kwijlen bij het zien van het enorme assortiment Moleskines in deze shop. Lukt het jou om je dan nog in te houden? Als je op zoek gaat naar een Moleskine, bijvoorbeeld in de Bijenkorf, dan gaat het meestal om een ‘gewoon’ notitieboekje. Maar via deze shop kwam ik er dus achter dat er veel specifiekere moleskines bestaan! Voor veel vrouwenpassies bestaan speciale boekjes, bijvoorbeeld:

moleskine-passion-journal-recepten

 

Een speciale Moleskine Passion Journal Recepten. Op elke pagina kun je een recept kwijt. Ook zitten er speciale stickertjes bij die je kunt gebruiken om je recepten snel aan te duiden.

 

city-notebook-new-york
Ben je meer van het reizen? Moleskine heeft verschillende City Notebooks die je mee kunt nemen tijdens je trip. New York, Berlijn, Londen, Parijs, ze staan er allemaal tussen. Met een City Notebook maak je je eigen persoonlijke reisgids. Ook handig: er staat een plattegrond in met onder andere trein- en metro stations. Aanrader! En ze zijn nu ook nog eens in de aanbieding voor €13,50.

moleskine-passion-journal-katten

 

Een logboek bijhouden over je baby, hond of kat? Dat kan ook met Moleskine. En dan niet in zo’n suffig babyboek, maar in een stoere Moleskine. Een keer wat anders!

 

Tipje voor als je de shop gaat bezoeken: hou je in! 😉

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.