Op en top voorbereid zijn op een hittegolf!

How to

Het recept voor een geslaagde zomer: festivals, lekker weer, terrasjes, cocktails, een romantische zonsondergang en vele spontane activiteiten. Helaas kunnen we ons ’s ochtends niet helemaal voorbereiden op zo’n spontane activiteit, maar met een goedgevulde zomertas kom je al een heel eind. Deze vijf items verdienen absoluut een plekje! En daarmee ben jij voorbereid op een dagje uit tijdens de hittegolf van deze week.

hittegolf

Bescherming tegen de zon

Omdat je ’s ochtends vaak nog geen idee hebt wat je in de middag gaat doen, is het verstandig om altijd zonnebescherming met je mee te dragen. Je wilt natuurlijk niet een spontaan terrasje met je vriendinnen afzeggen, omdat jij je van tevoren niet hebt ingesmeerd of omdat geen zonnebrand in je tas hebt zitten. Voorkom dit dilemma en reserveer een plaatsje in je tas voor een kleine zonnebrandflacon. Daarnaast kun je voorbereidende maatregelen treffen door een BB cream of dagcrème met SPF aan te schaffen. Beide producten smeer je s ‘ochtends al op (dus geen extra handeling) en voorzien je gezicht meteen van een beschermingslaagje tegen UV-straling.

De musthave zomerapp

Standaard een zonnebrandflacon in je tas is alvast een stap in de goede richting. Aan de hand van de Zon Wijzer app van Nivea kun jij op elke willekeurige locatie checken hoe hoog de UV-straling is op dat moment. Deze app vertelt tevens welke zonnebrandfactor je moet gebruiken voor jouw huid en geeft daarnaast om de zoveel uur een seintje als het weer tijd is voor een nieuwe insmeerbeurt. Een tweede item in jouw tas is dus een smartphone, inclusief de Zon Wijzer app en een Huawei Y625 hoes. De Zon Wijzer app beschermt jouw tegen de gevaren van de zon en een telefoonhoes beschermt jouw toestel tegen de gevaren in je tas.

Als je haar maar goed zit

Het volgende item dat een plekje krijgt in jouw zomertas is een mini flesje droogshampoo! Licht in gewicht en onmisbaar als je een hele dag on-the-go bent. Deze speciale shampoo ontvet je haar, zonder dat je er een douche voor nodig hebt. Spuit het spulletje op je lokken, wrijf het in met je vingers en je haar is weer lekker fris en fruitig.

Check, check, dubbelcheck

Een spiegeltje is tevens een onmisbaar item in je tas. Na een dag op het strand is het erg verleidelijk om te borrelen of te dineren op een terrasje, waardoor een spiegeltje nodig is om jezelf even op te doffen. Geen zin om een spiegeltje mee te slepen of bang dat dit kwetsbare accessoire kapot gaat? Kies dan voor een alternatief en bouw je tablet om tot tijdelijke spiegel! Zet jouw Acer tablet rechtop neer in een Iconia A1 830 cover, start de selfiecam en tada, daar heb je zomaar een spiegel voor je neus staan.

Drie kledingstukken in één!

Stop een sarong in je tas en je geniet van maar liefst drie verschillende kledingstukken in één! Deze uiterst dunne en lichte sjaal neemt amper ruimte in beslag in je tas en dient als een luchtig jurkje, een omslagrok en een verwarmende sjaal. Het kledingstuk is ideaal als je even een drankje gaat doen op het terras of als je het ’s avonds koud krijgt.

Welke van deze vijf items krijg absoluut een plekje in jouw tas?

info VoorJouGespot.nl

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.