Op het web gespot: Thee van Løv Organic

lovorganic1Losse thee ben ik de afgelopen jaren steeds meer gaan waarderen. Door het feit dat de kwaliteit over het algemeen beter is, komen de aroma’s veel beter tot hun recht. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open! Veel meer tijd hoeft het echt niet te kosten. Er zijn tegenwoordig veel hulpmiddelen op de markt om ook losse thee snel (en gemakkelijk) te zetten. Zelf gebruik ik graag papieren theefilters, deze zijn handig in gebruik en kunnen na gebruik makkelijk bij het GFT-afval worden weggegooid.

Op zoek naar een (h)eerlijke thee?
De eerste keer dat ik kennis maakte met Løv Organic was in 2011, toen ik samen met mijn vriend in Parijs was. Door mijn grafische tik was ik enthousiast over het ontwerp van de blikjes maar nadat we thee hadden geproefd, was ik om.

lovtea1

Løv Organic heeft respect voor de natuur en biedt een scala aan biologische thee die het dagelijks leven een stukje mooier maakt! Het assortiment bestaat uit de losse thee in blikjes, theezakjes met FSC keurmerk en (navul)verpakkingen met losse thee. Mijn favoriete smaken zijn: Rose,  Løv is Beautiful en Spicy Citrus Fruits

De blikjes met thee zijn in Nederland o.a. te koop bij de Bijenkorf. Via de website van Løv Organic heb je nog meer keuze en kan je ook de theezakjes en verpakkingen met losse thee kopen. Je betaalt bij deze webshop wel €8,30 voor de verzendkosten, maar die heb je snel terugverdiend als je een paar navulverpakkingen koopt in plaats van de blikjes. Je bestelling wordt geleverd binnen 5 werkdagen. Ben je binnenkort Parijs? Ga dan zeker even langs bij hun eigen winkel!

Løv Organic
15, rue Montorgueil
75001 Paris
cabastexte_3_1

Wat is jouw favoriete theesmaak?

Silke

Silke werkt als Grafisch Vormgever, is 25 jaar en heeft daarnaast een eigen bedrijf in vormgeving van (trouw)albums. Samen met haar man woont ze in Zutphen en is dol op koken én Italië.

Latest posts by Silke (see all)

Facebook comments

About Silke (7 Articles)
Silke werkt als Grafisch Vormgever, is 25 jaar en heeft daarnaast een <a href="http://www.mooialbum.nl">eigen bedrijf in vormgeving van (trouw)albums</a>. Samen met haar man woont ze in Zutphen en is dol op koken én Italië.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.