Pimp je kinderbroek (2): textielverf

Twee weken geleden liet ik jullie zien hoe je lange kinderbroeken kunt pimpen naar vrolijke korte broeken. Ik had nog één broek over, die ik op een andere manier wilde pimpen en vond nog een potje textielverf en een setje dino stempels (van de Action). En aangezien dino’s altijd stoer zijn, probeerde ik t uit op de broekspijpjes die ik eraf knipte. Dat lukte goed!

Dus hóp: aan de slag.

De verf eerst goed doorroeren natuurlijk..

IMG_7716.JPG IMG_7717.JPG

Voor de zekerheid stopte ik een papiertje in de broekspijpen om doordrukken te voorkomen. Na het stempelen moest ‘t 2 uur drogen. Daarna nog even flink eroverheen strijken en dan is alles gefixeerd.

Hoe cool is dát?!? Een heuse Dino-broek! Wie wil die nou niet?!

IMG_7742.JPG

Heb jij wel eens kleding voor je kinderen gemaakt of gepimpt? 

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.