Pimp je kinderbroek: Flockfolie/strijkvelours

van lange broek naar korte broek

Tja dan is ‘t opeens lekker weer, zonnetje schijnt en worden de korte broeken en t-shirtjes weer uit de kast getrokken.

Alleen viel er bij B weinig uit de kast te trekken wat korte broeken betreft. Wat overigens erg vreemd is, want zijn 2 oudere broers droegen immers toch óók korte broeken. De vraag dus: wáár zijn ze?

Om niet al te lang in dit mysterie te blijven hangen viel mijn oog op drie “broeken-met-gaten” die ik van een vriendin kreeg. Áltijd handig met die rauzende buitenkinderen van ons.

Dus ontstofte ik mijn naaimachine maar eens en ging ik aan de slag. Hopla. In no time waren de drie broeken omgetoverd in broekJES!

Alleen een beetje saai….

Maar niet voor lang: met wat vrolijke flockfolie/strijkvelours werden het een Sterretjes-broek én een Confettibroek!

IMG_7700.JPG IMG_7702.JPG IMG_7703.JPG IMG_7704.JPG IMG_7712.JPG IMG_7743.JPG

Zo pimp jij ook je eigen kinderbroek: De sterretjes drukte ik uit met een pons en de stippen met een perforator. En ja, dat laatste was bést wel een priegelwerkje. En een beetje lastig omdat je de flockfolie/strijkvelours erop moet strijken en je dus slecht kunt zien wat de boven- en onderkant is.

Maar 1 voordeel: de zakdoek die ik gebruikte voor t strijken is nu óók voorzien met her en der een vrolijk stipje.

De derde broek pimpte ik op een andere manier en die werd helemaal vet cool… Binnenkort zie je het resultaat hier!

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

1 Comment on Pimp je kinderbroek: Flockfolie/strijkvelours

  1. Leuk idee! Ik gebruik flock regelmatig op shirts ed, maar nooit aan gedacht voor korte broeken, super!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.