Plog Robbie Williams: zondag 4 mei 2014

Omdat zoonlief dit weekend een weekendje bij z’n opa en oma is begonnen we deze zondag, net als gisteren, met wat klusjes in huis. En vanavond gaan we naar ‘international popstar Robbie f*cking Williams’ [/quote]!

Deze twee vuilniszakken met kleding werk ik het huis uit. De linker voor de vuilnisbak, de rechter voor de plaatselijke kringloopwinkel.

20140505-094438.jpg

Aan het einde van de middag eten we lekker wat bij Julia’s, op het centraal station van Utrecht. Ik neem Pesto Pollo met extra tomaatjes en lente-ui. Nomnomnom. Dit is een echte aanrader als je even snel een hapje wilt eten op Utrecht centraal. En gezonder dan een hamburger van die smerige BurgerKing (ja sorry, als ik dan toch wil snacken ben ik meer van de Mac).

20140505-094525.jpg

Hoe je met een simpel kruidenplantje, wat olie en peper & zout een gezellige tafe(l)reeltje maakt.

20140505-094510.jpg

Op naar de Ziggo Dome, op naar Robbie Williams. Bij aankomst zijn de voor-de-deur-slapers al naar binnen gesneld en wij kunnen rustig doorlopen. Geen rij, geen geduw, geen gedoe. Wel: een mooi roze glitterbandje voor de Inner Pit! Het schijnt dat je dan erg dichtbij staat….

Jaloerse blikken worden ons toegeworpen als we langs de beveiliging mogen en het hek voor ons open gaat.

20140505-094542.jpg

En inderdaad! Hoe gaaf is dit?! Als Robbie hier straks staat, kan ik ‘m aanraken. Hoewel ik niet zo’n groupie ben die gaat staan gillen, vind ik dit toch wel echt heel erg gaaf. Ik gok dat we met slechts 200 man in de binnenste circle van het podium staan. Het hele podium is om ons heen gebouwd zeg maar.

20140505-094558.jpg

Nog even twee minuten stilte voor alle oorlogslachtoffers.

*….*

Ik moet zeggen dat dit erg netjes ging. Iedereeen hield zijn mond, geen rare mensen die dachten grappig te zijn of iets dergelijks. Fijn dat dit kan!

En dan… daar is ‘ie dan!

Wat een gaaf decor! Doordat we zo vooraan staan krijg ik het gevoel dat we in een klein theatertje met een zingende en swingende Robbie Williams staan. Het voelt bijna als een concert voor een paar honderd man. Alleen als je achterom kijkt, heb je door dat je in het gigantische Ziggo Dome staat. En oh ja, die buik is niet echt hoor 😉

20140505-095047.jpg

Huh, mensen?! Robbie Williams staat achter jullie hoor! Haha. Hier ging de show even om de dansers. Ik vind deze foto wel een grappige momentopname; geen aandacht voor deze megaster, terwijl hij minder dan een meter van je af staat.

20140505-095132.jpg

Hoe dichtbij staan we joh?

Robbie zingt een mooi nummer met deze kids en iedereen staat er vertederd bij.

20140505-095227.jpg

De verschillende decors zijn fantastisch en passen perfect bij de setting van de show. Een heel andere show dan vorig jaar in de Arena. De kwaliteit van het geluid is echt veel beter (nooit meer de Arena voor mij!) en ook het geluid van zijn nieuwe album is anders dan we van Robbie gewend zijn. Mooi!

20140505-095315.jpg

De titanic in de Ziggo Dome. 😉 Het is duidelijk dat Robbie Williams een stuk volwassener en rustiger geworden is. Zijn grappen en grollen zijn trouwens nog wel aanwezig. Met een verwijzing naar het concert in de Arena vorig jaar (waar hij een Italiaanse vrouw compleet afzeikte om haar lichaam), vraagt hij een vrouw ten Showbizz-huwelijk.

20140505-095355.jpg

Beleef nog even een laatste stukje van het concert met ons mee:

Wat een geweldige avond was dit! Voor herhaling vatbaar. En mocht je ooit twijfelen of je kaarten voor de Inner circle of de iets goedkopere kaarten in de Ziggo Dome koopt: ga voor die eerste! Die paar euro verschil merk je nauwelijks in je portemonnee, maar de ervaring is wel ontzettend gaaf.

De foto’s en video’s uit dit bericht mogen opnieuw gebruikt worden, mits duidelijke bronvermelding aanwezig is. 

Linda R.

Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

Facebook comments

About Linda R. (137 Articles)
Linda | 36 jaar | moeder van zoon (7) en dochter (4) | houdt van internet, gadgets, koken en eten, DIY, reizen, hardlopen. Oprichter van VoorJouGespot.nl.

1 Comment on Plog Robbie Williams: zondag 4 mei 2014

  1. Hoe vet!! Echt dichtbij! En cool dat je daar stond en alles zo goed en van dichtbij mee kon maken. Voor mij is het haat aan de Ziggo dome, omdat het podium normaliter te laag ligt (bij deze show zo te zien geen last van) en je echt niets ziet als je een staplaats hebt.
    Esther’s meeste recente blogpost Recept: Vega Peruaans – Causa RellenaMy Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.