PollepelPopjes voor in je eigen poppenkast

knutselen

Woensdagmiddag…

Wat zouden we nú eens kunnen doen?

POLLEPEL-POPJES MAKEN! (en daarna met je zelfgemaakte popjes poppenkast spelen)

Wat heb je nodig voor deze schattige PollepelPopjes?
Ik kocht een pakje pollepels (setje van 3 bij de Action), trok alle knutselspulletjes, stiften, kleurtjes, oogjes, lijm en stofjes uit de kast.

Ik maakte een lief voorbeeldje zodat ze een idee hadden wat de bedoeling was..

      

De rest van de middag vermaakten ze zich met de PollepelPopjes als poppenkastpoppen!

Linda G.

Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

Facebook comments

About Linda G. (11 Articles)
Spontaan, vrolijk, creatief, woont in een klein dorp in Limburg waar ook nog wat kippetjes rondscharrelen. Ik word blij van vrolijke kleurtjes én ben freubelgek... maar vooral ben ik dol op mijn 3 zonen (bijna 8, 5 en 2). De spannende verhalen hierover zijn te lezen op mijn persoonlijke weblog.

1 Comment on PollepelPopjes voor in je eigen poppenkast

  1. Dat is echt een hele leuke knutsel!
    Saar’s meeste recente blogpost Wat Gebeurde Er Allemaal In Mei 2015?My Profile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


plaats een link naar jouw laatste blogpost

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.